Retro Player
Winamp
Kövess minket Facebook-on is!

Programajánló

2018-01-22 | Magyar Kultúra Napja ünnepi műsor

A Magyar Kultúra Napja alkalmából szervezett ünnepi műsor keretében „A dalok vallomása” címmel Kautzky Armand színművész és Udvarhelyi Boglárka énekművész előadását nézheti meg január 22-én 17 órától a Váci Mihály Kulturális Központban. Zongorán kísér Hegedűs Valér zongoraművész.

2018-01-22 | 35. Magyar Sajtófotó Kiállítás

A 35. Magyar Sajtófotó Kiállításának megnyitóját január 22-én tartják a Váci Mihály Kulturális Központban. A kiállítás február 25-ig tekinthető meg! A belépés díjtalan.

2018-01-22 | A Magyar Kultúra Napja a Jósa András Múzeumban

Ünnepséggel és kiállítással tiszteleg a Magyar Kultúra Napja előtt a Jósa András Múzeum január 22-én, hétfőn 11 órától. A kiállításon megtekinthető a Bessenyey család pipája, Bessenyey Anna levelei, valamint a Bessenyei Társaság értékes dokumentumai.

2018-01-22 | Arany Balladaest

A Magyar Kodály Társaság és a Nyíregyházi Cantemus Kórus rendezésében Arany Balladaestre várják január 22-én, 18.30-kor a Kodály Zoltán Általános Iskola Kodály-termében. A műsort összeállította Ittzés Mihály, zongorán közreműködik Alter Katalin és Dallos Erika, rendező Hegedűs D. Géza.

2018-01-23 | Ringató - Vedd ölbe, ringasd, énekelj!

Tartalmas kikapcsolódást ígérnek kicsiknek és nagyoknak egyaránt a Móricz Zsigmond Megyei és Városi Könyvtár januári programjai, ahol minden kedden 10.00 órától RINGATÓ – VEDD ÖLBE, RINGASD, ÉNEKELJ! A programot vezeti: Ferenczné Endresz Klára.

2018-01-24 | Utazók a könyvtárban - Albánia

A Turisztikai Klub következő találkozóját január 24-én, szerdán 16.30-tól tartják a Móricz Zsigmond Megyei és Városi Könyvtárban. A vetítettképes előadás témája: A kevesek által ismert Albánia. Előadó: Hatvani Lajos idegenvezető.

2018-01-25 | Spiró György: Prah-Milliomosok

Spiró György: Prah-Milliomosok c. komédiáját január 25-én csütörtökön 19.30-kor és január 27-én, szombaton 19.30-kor tekintheti meg a Színészház alatti Művész Stúdióban. Szereplők: Juhász Borbála és Kokas Róbert. Rendező: Tóth Zoltán László (Móricz Zsigmond Színház művésze). Az előadás egy közös álmodozásra hívja a nézőt, torokszorítóan nevettető helyzetek sokaságán keresztül. A darab két szereplőjével, egy házaspárral megtörténik az a csoda, amiről a legtöbben csak álmodunk: öttalálatosuk van a lottón. Előre eltervezik, ha nyernének, mire költenék a pénzt, kinek adnának belőle, hogyan gazdálkodnának vele. Álmodozni könnyű, örülni viszont nehéz. A félelmetes fecni felszakítja bennük a mérgező múltat. A házaspár nem tud mit kezdeni az ölébe hullott lehetőséggel: hisz már nem vásárolhatják vissza az elmúlt éveket, és már nem válthatják meg a közös jövőjüket sem. Hirtelen nem tudják mitévők legyenek, mihez kezdjenek az ölükbe hullott lehetőséggel, de amíg gondolkodnak, tervezgetnek – biztos, ami biztos – egy régi, jugoszláviai nyaralásból hazahozott kakaó - prahos, azaz kakaóporos dobozba süllyesztik a nyertes szelvényt.

2018-01-26 | Farsangra föl!

A Kaland Old Rock és az Old Rock zenekarok dupla retrokoncertjét január 26-án, 17 órától a Városmajori Művelődési Házban tekintheti meg.

2018-01-27 | „ENGEDEM, HADD MENJEN...

A Szabolcs Néptáncegyüttes „ENGEDEM, HADD MENJEN..." című előadásával - Bíró József - Jaffás táncművészre emlékeznek január 27-én 16.30-tól a Váci Mihály Kulturális Központban.

2018-01-27 | Baba angol

Tartalmas kikapcsolódást ígérnek kicsiknek és nagyoknak egyaránt a Móricz Zsigmond Megyei és Városi Könyvtár januári programjai, ahol minden szombaton 10.00 órától BABA ANGOLra várják a gyermekeket. A foglalkozást Sarudy Juhász Erzsébet vezeti.

« előző oldal | 1 | 2 | következő oldal »