Retro Player
Winamp
Kövess minket Facebook-on is!

Programajánló

2018-05-25 | Gyerekzumba

A „Mozdulj Nyíregyháza!” programsorozat kapcsán - Minden pénteken 17.00–18.00 óráig "Gyerekzumba"-ra várják a kicsiket a Kodály Zoltán Általános Iskolába. A foglalkozás alkalmával lesz zene, tánc és sok-sok nevetés a T-Dance oktatóival 6 éves kortól fiúknak és lányoknak egyaránt!

2018-05-25 | Latin táncház

A „Mozdulj Nyíregyháza!” programsorozat kapcsán - Minden pénteken 18.00–19.00 óráig Latin táncházba várják a Kodály Zoltán Általános Iskolába.

2018-05-25 | Családi tollas

A „Mozdulj Nyíregyháza!” programsorozat kapcsán - Minden pénteken 18.00–19.00 óráig "Családi tollas"-ra várják a Zelk Zoltán Általános Iskolába. A sportág elsajátításában szakedzők segítenek. A foglalkozásokat tartja: Jakab Péterné edző.

2018-05-26 | Fitt-Jóga

A „Mozdulj Nyíregyháza!” programsorozat kapcsán - Minden szombaton 9.00–10.00 óráig "Fitt-Jóga"-ra várják a Kölcsey gimnáziumba. A jógával növelhető az állóképesség, kitűnően alkalmas alakformálásra, az izmok egyszerre hajlékonyak és erősek lesznek, valamint jótékonyan hat a belső szervekre, hormonrendszerre és a testi funkciókra. Oktató: Papp Edit (Fitt-Jóga Stúdió).

2018-05-26 | Országos természet - és környezetvédelmi filmnapok

Az országos természet - és környezetvédelmi filmnapok kapcsán ingyenes filmvetítésekkel, előadással várja az érdeklődőket május 26-án, 10 óra 15 perctől a Krúdy Gyula Art Mozi. A belépés díjtalan.

2018-05-26 | Baba angol

Tartalmas kikapcsolódást ígérnek kicsiknek és nagyoknak egyaránt a Móricz Zsigmond Megyei és Városi Könyvtár februári programjai, ahol minden szombaton 10.00 órától BABA ANGOLra várják a gyermekeket. A foglalkozást Sarudy Juhász Erzsébet vezeti.

2018-05-26 | Rúzsa Magdi koncert Máriapócson

Fergeteges hangulatra készülhetnek a máriapócsiak és a környékbeliek jövő héten szombaton, Rúzsa Magdi ad ugyanis koncertet a városban, a Kossuth téren. A rendezvény 19 órától kezdődik május 26-án, és ingyenes – mindenkit szeretettel várnak.

2018-05-27 | Nordic-walking

A „Mozdulj Nyíregyháza!” programsorozat kapcsán - Április 8-tól minden vasárnap 8.00–9.00 óráig "Nordic-walking" az Erdei Tornapályánál. Húzza fel a legkényelmesebb tornacipőjét és „botoljon” egy órát a Sóstói-erdőben. Szakoktató irányításával ez nemcsak egy séta, hanem egy minden testrészt megmozgató aktív testmozgás, mely segítségével rendkívül hatékonyan, ugyanakkor kímélő módon fejleszthetjük állóképességünket, izomerőnket, mozgáskoordinációnkat. Oktató: Haraszti Béláné.

2018-05-27 | Városi Gyermeknap Nyíregyházán, a Kossuth téren

Nyíregyháza Önkormányzata idén is megrendezi a Városi gyermeknapját május 27-én, vasárnap 14 órától. A nap folyamán felhőtlen kikapcsolódás, felejthetetlen élmények, különleges gyermekprogramok várják a családokat a belvárosban. A Kossuth téren a programok 14 órakor a Vidám Manók Együttes előadásával veszi kezdetét, miközben Lulu Bohóc – lufi hajtogatással, osztással várja a kicsiket, majd 15 órától RE-flex moderntánc stúdió műsorát tekinthetik meg az érdeklődők. 15.25-tól a Street Dance School Divattánciskola előadásával folytatódik nap, ezt követően pedig 16.00 órától Lulu Bohóc zenés, interaktív műsora alapozza meg a délutáni hangulatot. A napot 17 órakor egy Bűvészshow majd pedig 18.00 órakor a Handa-banda zenekar zárja. A Városi Gyermeknapon most is lesz arcfestés, ami mindig nagyon népszerű és a nagyszínpadnál a délután folyamán többször „eldördül” majd a cukorágyú. Az idei év különlegessége a szökőkút melletti Talmácsi Ring – Víziparkja, mely egy egyedülálló szabadtéri játék, minden eddigi kültéri játéktól eltérő újdonság a gyermekek számára. Az attrakció maximálisan biztonságos körülmények mellett garantált élmény és kikapcsolódás a kicsiknek. E mellett a nap újdonsága lesz még a Családok éve kapcsán Nyíregyházára érkező Roadshow Bébi-szigettel, gyermek logika és szépség sátorral, illetve Asterix és Obelix, avagy a gallok sportarénájával.

2018-05-28 | Gerinctorna

A „Mozdulj Nyíregyháza!” rajongók és a sportolni szeretők nagy örömére Nyíregyháza Önkormányzata a jövőben is biztosítja az ingyenes sportolási lehetőséget régi és új programokkal, helyszínekkel és rendezvényekkel. Január 15-től június 3-ig immár 27 féle mozgásprogram közül választhatnak a nyíregyháziak, fiatalok és idősebbek. Minden hétfőn 17.00–18.00 óráig "Gerinctorna" a Zrínyi gimnáziumban. Jó ha tudja, hogy a gerincfájdalom többnyire nem elkerülhetetlen sorscsapás, hanem sok esetben helytelen tartás, mozgás és életmód következménye. A megfelelő életmód megválasztása mellett, a helyes testmozgás, rendszeres gerinctorna, a gerinc megfelelő terhelésének alkalmazásával elérhető, hogy a korral járó gerincelváltozások ne jelentsenek az életminőségben negatív változást.

« előző oldal | 1 | 2 | 3 | 4 | következő oldal »