Idén 39. alkalommal rendezik meg a gálát, amelyen újabb előadók kerülnek be a rock halhatatlanjai közé. A beiktatási ceremónia október 19-én lesz, a szervezők tegnap bejelentették, kik lesznek az idei gála fellépői.

A 2024-es „évfolyamból”, akik a bekerülnek a rock halhatatlanjai közé, fellép többek között Mary J. Blige, Cher, a Dave Matthews Band, a Foreigner, Peter Frampton, Ka ool & the Gang és Dionne Warwick is – akik egy felejthetetlen zenei ünnepé varázsolják az estét – írják a szervezők, akik azt ígérik, hogy hamarosan újabb fellépőket jelentenek be.

A beiktatási ceremónián természetesen számos kolléga méltatja a beiktatottakat  – az idei vendégek közt lesz Busta Rhymes, Chuck D., Dr. Dre, Demi Lovato, Dua Lipa, Ella Mai, James Taylor, Jelly Roll, Julia Roberts, Keith Urban, Kenny Chesney, Lucky Daye, Mac McAnally, Method Man, Roger Daltrey, Sammy Hagar, Slash és The Roots. A Rock & Roll Hírességek Csarnoka, illetve a beiktatási ceremónia olyan hely illetve esemény, amely az évek során lehetőséget teremtett számos, egykori banda, korábban nem remélt „újraegyesülésére” vagy olyan zenekari tagok közös zenélésére, akik régen nem találkoztak. Az elmúlt évekből példa erre a Cream, a Led Zeppelin, a Talking Heads, a Police és a Doors (persze Jim Morrison nélkül).

Hogy az idei illusztris nevek közül kik lépnek fel közös produkcióval, egyelőre nem tudni. Ami biztos, hogy Ozzy Osbourne-t, az A Tribe Called Questet, a Kool & the Ganget, a Foreignert, Peter Framptont, a Dave Matthews Bandet, Chert és Mary J. Blige-ot beiktatják a rock halhatatlanjai közé.
Ahogyan tudható az is, hogy az idei gálát október 19-én tartják, a Rocket Mortgage Fieldhouse-ban, Clevelandben, ahol a Rock and Roll Hall of Fame intézmény központja található. Az eseményt már második éve élőben közvetíti a Disney+, az azt követő napokban pedig elérhető lesz a Hulu platformon is, illetve leadja az az ABC-n.

A szervezők hamarosan újabb fellépőket jelentenek be.

Fotó: Getty Images

37 éve állt az amerikai slágerlista élére a „Bad”

Bejelentették az idei Rock & Roll Hírességek Csarnoka beiktatási ceremónia fellépőit

Az Iron Maiden duplázik Budapesten jövő májusban

Michael Jackson "Thrillerje" belépett a YouTube milliárdosok klubjába

Eddig kiadatlan felvételekkel érkezik az új Eric Clapton album

Az erő legyen veled Mark Hamill!

Dupla Piramis koncertlemez jelent meg felújítva, vinylen

Az új Farkasember a legenda szépségesen tragikus olvasata

63 évvel ezelőtt debütált a "Jailhouse Rock"

40 000 dollárt érhet a Beatles szerződése egy hamburgi klubbal

További hírek

Dévényi Tibor

Abaházi Csaba

Vágó Piros

Lovász László

Bochkor Gábor

Jurásek Balázs

Nyerges Izabella

Várkonyi Attila

Dénes Tamás

Leirer Timi

B. Tóth László

Best FM

Most szól:

  • Következő