A Budapest Dal 2018 nyertes Radics Gigi  Budapest szerelem című dala mellett, többek közt Freinreisz Károly és Charlie dalai is hallhatóak, minden nap, 18 és 20 óra között a zenélő szökőkút repertoárjában.

Budapest Dal 2018 címmel írt ki pályázatot a Fővárosi Önkormányzat, keresve a főváros hangját és támogatva az olyan dalok megszületését, amelyek visszaadják a város hangulatát. A pályázat keretein belül 11 ismert előadót kértek fel, hogy írjanak egy dalt, amelyet fővárosunknak dedikálnak. A dalszerző pályázat minden zenész és énekes számára nyitott volt, végül a szakmailag elismert, független szakértőkből álló zsűri és a közönség közösen döntött Budapest Daláról. A megmérettetést követően valamennyi szerzemény felkerült egy közös zenei albumra, amelyből a margitszigeti zenélő szökőkúton, egész nyáron hallható Freinreisz Károlytól az I love Budapest, Caramel: 1873 című dala,  Király Viktor szerzeménye, a Király utca, a Budapest Dal közönségdíjasa, a Bárhol járok Benjitől,
Charlie-tól a Szerelmek városa,  Keresztes Ildikótól Ahol a város őrzi a Dunát,  a Závodi – Berkes szerzőpáros Óriáskerék című száma, amely a Budapest a fiatal tehetségekért program különdíját kapta és természetesen a Budapest Dal 2018 nyertes szerzeménye, a Budapest szerelem Radics Gigi előadásában.

2018.05.23. 11:39

Budapest is ott van a legkoszosabb európai fővárosok között

2017.03.31. 08:24

Gordon Ramsay hétvégén Budapesten főz?

2018.06.26. 20:12

Angelina Jolie, Ryan Gosling, Harrison Ford is imádta Budapestet, most a CNN is ajánlja

Nyerges Izabella

Várkonyi Attila

Dénes Tamás

Leirer Timi

B. Tóth László

Dévényi Tibor

Abaházi Csaba

Vágó Piros

Vas Maya

Lovász László

Bochkor Gábor

Jurásek Balázs

Retro Rádió

Most szól:

  • Következő