A tavalyi évben megrendezett Demjén Ferenc 70. születésnapi koncert fantasztikus sikere után ismét itt a megszokott év végi Demjén koncert a Papp László Budapest Sportarénában, december 30-án. A várva várt koncertre pedig Ön is megnyerheti jegyét a Retro Rádióban!

Figyelje a Retro Rádiót november 12-től 16-ig, és ha meghallja a zseniális zenész, Demjén Ferenc valamelyik slágerét, azonnal hívjon minket a 06-20-22-22-122-es telefonszámon, legyen a kilencedik és ha elárulja szlogenünket, automatikusan megnyeri páros belépőjét december 30-ra, Demjén Ferenc nagykoncertjére!

Demjén Ferenc Magyarország talán legnépszerűbb és legtermékenyebb könnyűzenei szerzője, szövegírója, előadója, régebben a Tűzkerék, Bergendy, V’Moto-Rock zenekarok meghatározó alakja. A nevével fémjelzett albumok eladása – amelyen valamilyen formában közreműködött – megközelítőleg 7 millióra tehető. Számtalan szakmai elismerés mellett a Magyar Köztársasági Érdemrend Középkeresztje kitüntetés tulajdonosa, Liszt díjas Művész. Év közbeni fellépései is mindig teltházzal mennek és év végi koncertje közel 20 éve kihagyhatatlan része a karácsony-szilveszter közti könnyűzenei program kínálatnak.

Alkotásain generációk nőttek fel, és hogy ezek a dalok generációkon átívelnek, annak bizonyítéka, hogy a koncerteken minden korosztály képviselteti magát és együtt éneklik a slágereket. Biztosak vagyunk benne, hogy mindenki felejthetetlen élményben részesül december 30-án az Arénában.

A koncert sztárvendége: D. Nagy Lajos

Fotó: Puzzlepix/www.dfp.hu/Schumy Csaba

2018.07.16. 13:11

Berobbant az országos Retro Rádió

2019.04.20. 13:44

Hamarosan megjelenik Dévényi Tibor könyve!

2019.07.02. 12:47

Örökzöld matricák - Retro Rádió már a Viberen is!

Nyerges Izabella

Várkonyi Attila

Dénes Tamás

Leirer Timi

B. Tóth László

Dévényi Tibor

Abaházi Csaba

Vágó Piros

Vas Maya

Lovász László

Bochkor Gábor

Jurásek Balázs

Retro Rádió

Most szól:

  • Következő