Idén nyáron apa lesz a Retro Rádió Sztársáv, Sztársáv Extra, és Retro Party című műsorainak házigazdája, Várkonyi Attila/Dj Dominique. Feleségével, Kingával tavaly ősszel keltek egybe, és az orvosi számítások alapján úgy tűnik kislányuk a nászéjszakán fogant. Gratulálunk!

Várkonyi Attila a Retro Rádió hallgatóival is megosztotta gondolatait apaságról, tervezésről, az otthon töltött napokról:

„Mi nagyon vártuk, hogy szülök legyünk. Szerettünk volna esélyt adni rögtön az egybekelésünk után, és abban maradtunk, hogy ha a feleségem nem lesz várandós a nászéjszakán, akkor majd utazgatunk, és időt szánunk egymásra. Én egyébként még sosem utaztam úgy, hogy ne dolgoztam volna… De a sors úgy alakította, hogy minden számítás szerint már a nászéjszakánkon, vagy a nászutunkon megfogant a kislányunk. Már a nevét is tudjuk, Kinga ajánlotta a Lilien nevet, ami nekem is nagyon tetszik.” – mesélte Attila.

Azt is elárulta, hogy még soha semmit nem várt úgy az életében, mint az apaságot, és már most Benedek Elek meséket olvasnak a picinek. „Sokat beszélgetünk a babáról, és nagyon jó látni az ultrahang felvételeken, ahogy egyre nagyobb lesz, ahogy fejlődik.” – fűzte hozzá.

Elmondta, szerencsére a felesége kevésbé babonás, így hónapokkal ezelőtt elkezdték felújítani kislányuk leendő szobáját, és bababútorokat is vettek.

„Áldom a határozottságát ebben a kérdésben, és hogy gyakorlatilag mindent megvettünk, mivel én inkább az utolsó pillanatban improvizáló típus vagyok. Örülök, hogy másképp látta, mert most biztos nem tudnánk szakembereket találni, pláne az otthonunkban fogadni.”

Várkonyi Attilával arról is beszélgettünk, vajon milyen tanácsokkal látják el őket a barátok, rokonok.

„Már nem csak szülész-nőgyógyász, vagy életvitel tanácsokat kapunk, hanem virológiai kérdésekben is ellátnak minket tanácsokkal” – tette hozzá nevetve. „De tudom, hogy mindenki jó szándékkal áll hozzánk. A múlt héten a Story Magazinban jelent meg elsőként a nagy hír, és elképesztő mennyiségű lájkot kapott a cikk – hálás vagyok ezért a rengeteg szeretetért is. Én mindig olyan társra vágytam, akivel családot alapíthatok, és ezért vártam ilyen sokáig” – avatott be a Retro Rádió műsorvezetője.

Arról is szó esett, hogy telnek Attiláék napjai:

„Mi is karanténban vagyunk Kingával, itthonról dolgozunk, sőt, több is lett a munkám a Retro Rádióban, mivel ideiglenesen átvettem Dévényi Tibi bácsi sávját szombatonként 10.00 és 15.00 óra között. Az adásban a hallgatóink természetesen kérhetnek dalokat, üzenhetnek szeretteinek rajtunk keresztül, de mindig felhívom Tibi bácsit is, aki izgalmas sztorikat oszt meg a legendás műsor, a Három kívánság tévés időszakából: mesél Maradonáról, David Hasselhoffról, vagy arról, hogy egyszer sikerült teljesíteni egy kissrác kívánságát, akivel a NATO repülőgépével utazhattak.”

Várkonyi Attila úgy fogalmazott: “Nekem most leginkább a személyes találkozás hiányzik a hallgatókkal. Eddig minden héten több ezer emberrel találkoztam a fellépéseken, koncerteken, és ez lassan másfél hónapja teljesen megszűnt. Nagyon bízom benne, hogy hamarosan újra láthatjuk egymást személyesen is!”

Fotó: Birton Szabolcs/Story Magazin

2019.05.06. 18:04

Tizenegy Kossuth-díjas művész mesélt a Retro Rádióban!

2019.07.17. 15:53

Várkonyi Attila a Magneoton Spotlight vendége volt

2018.06.16. 15:36

Országos a Retro Rádió - a műsorvezetők gondolatait olvashatják

Nyerges Izabella

Várkonyi Attila

Dénes Tamás

Leirer Timi

B. Tóth László

Dévényi Tibor

Abaházi Csaba

Vágó Piros

Vas Maya

Lovász László

Bochkor Gábor

Jurásek Balázs

Retro Rádió

Most szól:

  • Következő