Újabb feldolgozás készült a Csillag születik c. filmből, a főszerepeket ezúttal Lady Gaga és Bradley Cooper alakítják. A két zenész szerelméről szóló sztorinak ez a negyedik filmes feldolgozása, és az előző változatok mindegyikét jelölték valamilyen kategóriában: Barbra Streisand is ezért vehette át a díjat 1976-ban.

 

A díva most megnézte a legújabb adaptációt és teljesen le volt nyűgözve. Mint mesélte, Lady Gaga szerinte csodálatos színész- és énekesnő, tökéletesen játszik a filmben. Streisand úgy véli, a Csillag születik újra beszédtéma lesz, akár még Oscar-díjra is jelölhetik.

A történetről:

A show business kegyetlen és kiszámíthatatlan: de mennie kell. Jackson Maine (Bradley Cooper) valaha híres volt, de az ital és az örök turnézás kiszívta minden erejét. Leáldozóban van a csillaga. Ám megismerkedik egy fiatal, naiv és ismeretlen énekesnővel (Lady Gaga), akiben meglátja a zsenit. A férfi támogatja felfedezettjét, és közben beleszeret. Egyre szenvedélyesebb viszonyuk közben egyre jobban el is távolodnak egymástól: mert az ismeretlen lány pályája fantasztikus ütemben ível felfelé.

Bemutató: október 4.

fotó: © Brian To/WENN.com

2019.03.04. 08:53

12 perccel meghosszabbítják a Csillag születiket

2018.09.05. 15:23

Hamarosan érkezik a Csillag születik c. film legújabb feldolgozása Bradley Cooperrel

2019.04.09. 17:15

Újra találkozott Barbra Streisand és Kris Kristofferson, a Csillag születik két sztárja

Nyerges Izabella

Várkonyi Attila

Dénes Tamás

Leirer Timi

B. Tóth László

Dévényi Tibor

Abaházi Csaba

Vágó Piros

Vas Maya

Lovász László

Bochkor Gábor

Jurásek Balázs

Retro Rádió

Most szól:

  • Következő