Clint Eastwood igazi csoda: a 89 éves színész-rendező-producer legenda nem sokkal előző sikere, A csempész után máris következő filmjének forgatására készül.

Ahogy az utóbbi időben egyre inkább szokásává vált, ezúttal is egy megtörtént esetet fog feldolgozni. A Phillipp kapitány írója, Billy Ray forgatókönyve arról a biztonsági őrről szól, aki az 1996-os Atlantai Olimpián felfigyelt egy gazdátlan hátizsákra, azonnal akcióba lépett, és kiürítette az Olimpiai Parkot – és ezzel több száz ember életét mentette meg.

De nem sokáig örülhetett a hírnevének, mert az FBI-tól kiszivárgott, hogy őt magát gyanúsítják a pokolgép elhelyezésével: ezután egy egész ország kezdte gyűlölni. A The Ballad of Richard Jewell című film arról a 88 napról szól, amíg a biztonsági őr igyekezett tisztázni magát.

Az eredeti tervek szerint Jonah Hill keltette volna életre, és az ügyvédjét Leonardo DiCaprio alakította volna. Egyeztetési gondok miatt végül a két színész producerként vesz részt a film késztésében, és a helyükre Paul Walter Hauser valamint az Oscar-díjas Sam Rockwell ugrik be, sőt, Olivia Wilde és Jon Hamm is beszáll a munkában. Úgy tűnik, hogy Eastwood ezúttal nem vállal szerepet a filmben. A forgatás nyáron kezdődik, a filmet – mint a mester filmjeit általában – a Warner Bros. forgalmazza.

2018.06.10. 22:00

Clint Eastwood újra forgat

2018.12.18. 08:32

Egy elegáns premier nem családi esemény?

2019.01.21. 08:54

Clint Eastwood nem akar színészkedni

Nyerges Izabella

Várkonyi Attila

Dénes Tamás

Leirer Timi

B. Tóth László

Dévényi Tibor

Abaházi Csaba

Vágó Piros

Vas Maya

Lovász László

Bochkor Gábor

Jurásek Balázs

Retro Rádió

Most szól:

  • Következő