Mások mellett Fenyő Miklós, a Vad Fruttik, a Muzsikás, a Zagar, Dés László, az Európa Kiadó, a Péterfy Bori & Love Band, a Budapest Bár, a Csík Zenekar és Demjén Ferenc is koncertet ad az év utolsó napjaiban Budapesten.

December 27-én lesz Fenyő Miklós hagyományos évzáró koncertje, a Fenyő-ünnep a Sportarénában, a Müpában Szalóki Ági hallható. A Barba Negrában Edda-karácsony lesz. Gájer Bálint az Orfeum Clubban énekel, a hiperkarma az Akváriumban zenél, az Anima Sound System pedig az Ellátóházban zárja 25. évét.

December 29-én Dés László ad koncertet a Sportarénában Mi vagyunk a grund címmel, az Erik Sumo Band játszik a Müpában, a Kerekes Band a Fonóban lesz, Hobo-karácsonyt tartanak a Barba Negrában. Udvaros Dorottya a Hungarikum Élményházban látható és hallható.

December 30-án hagyományosan Demjén Ferenc-nagykoncert van a Sportarénában. Ezen a napon a Pokolgép a Barba Negrában játszik, a Hot Jazz Band a MOMKultban, az Európa Kiadó az A38-on, a Blahalouisiana az Instantban, a Barabás Lőrinc Quartet a Fonóban, a német Kollektiv Turmstrasse az Akváriumban.

Szilveszter napján duplázik az Amadinda és Presser Gábor a Zeneakadémián.

MTI

2018.07.06. 08:52

Presser Gábor októberben duplázik az Arénában

2019.01.08. 21:15

Koncertek 2019-ben: a Toto, Giorgio Moroder, Sting, Tom Jones is érkezik!

2018.06.19. 09:35

Hobo életműkoncertet ad az Arénában

Nyerges Izabella

Várkonyi Attila

Dénes Tamás

Leirer Timi

B. Tóth László

Dévényi Tibor

Abaházi Csaba

Vágó Piros

Vas Maya

Lovász László

Bochkor Gábor

Jurásek Balázs

Retro Rádió

Most szól:

  • Következő