A Stardust című produkció nem egy tipikus életrajzi történet, a film Bowie egyik legismertebb időszakára koncentrálna: arra, amikor megalkotta Ziggy Stardust karakterét.

A Stardust főszerepét Johnny Flynn játssza, a rendező az Emmy-díjas Gabriel Range, a forgatókönyvet Christopher Bell jegyzi.

David Bowie fia egyébként bojkottálja a készülő művet, mint mondja, nem szerepelhet benne a néhai sztár egyetlen száma sem.

Duncan Jones Twitter-üzenetében leszögezte: “a közönségen múlik, hogy akar-e majd egy életraji filmet látni Bowie zenéje és a család hozzájárulása nélkül”.

A Bafta-díjas rendező és producer Jones szerint sem a családdal nem konzultáltak a film alkotói, sem a produkció részleteiről nem tájékoztatták őket. Jones egy másik Twitter-bejegyzésében azt is közölte, hogy ha a The Sandman and Stardust írója, Neil Gaiman akarna egy életrajzi filmet írni, arra áldását adná. Rendezőként pedig Peter Ramseyt tudná elképzelni, aki egyebek mellett a Pókember: Irány a Pókverzum című animációs film alkotója.
David Bowie 2016 januárjában hunyt el májrákban, két nappal utolsó albuma, a Blackstar megjelenése után. (MTI)

2019.07.12. 15:14

David Bowie-ról mintáztak Barbie babát

2019.03.18. 16:15

Több mint 50 ezer fontért kelt el David Bowie Starman című dalának első felvétele

2019.02.18. 08:55

Kezdődjön 2019 a legjobb Bowie számokkal!

Nyerges Izabella

Várkonyi Attila

Dénes Tamás

Leirer Timi

B. Tóth László

Dévényi Tibor

Abaházi Csaba

Vágó Piros

Vas Maya

Lovász László

Bochkor Gábor

Jurásek Balázs

Retro Rádió

Most szól:

  • Következő