A kötet nemcsak a zenész előtt tiszteleg, olyan könyvnek szánják, amely teljes egészében bemutatja Prince ötleteit, vízióját, hangját és képeit.

Október végén jelennek meg a 2016-ban elhunyt pop szupersztár, Prince memoárjai a zenész eredeti feljegyzéseivel és korábban nem közölt fotókkal – jelentette be a Random House kiadóvállalat.

A The Beautiful Ones című kötetben a Minnesotából származó sztár nagy sikerű albumának, a Purple Rainnek eredeti, kézírásos anyagát is tartalmazza. Prince halála előtt belefogott visszaemlékezései megírásába, ebből a befejezetlen írásból is idéz az ősszel megjelenő memoár.

A kötet nemcsak a zenész előtt tiszteleg, olyan könyvnek szánják, amely teljes egészében bemutatja Prince ötleteit, vízióját, hangját és képeit – fogalmazott a kiadó, amely a zenész halálának harmadik évfordulójára időzítette a bejelentést.

Prince Rogers Nelson 1958. június 2-án született és 2016. április 21-én hunyt el fájdalomcsillapító-túladagolás következtében minneapolisi házában, amely egyúttal stúdiója is volt.

Forrás: MTI

2018.06.30. 08:03

Újra forgalmazzák Prince 35 lemezét

2018.02.05. 09:37

Elárverezik Prince személyes tárgyait

2017.04.21. 13:58

Megtíltották Prince eddig ismeretlen dalainak kiadását

Nyerges Izabella

Várkonyi Attila

Dénes Tamás

Leirer Timi

B. Tóth László

Dévényi Tibor

Abaházi Csaba

Vágó Piros

Lovász László

Bochkor Gábor

Jurásek Balázs

Retro Rádió

Most szól:

  • Következő