Gyerekkorunk legendás műsorvezetője október 6-án visszatért! Az országos Retro Rádióban 3 órán keresztül teljesíti a hallgatók és sztárok zenei kívánságait minden szombat délelőtt 10 és 13 óra között.

A nagy generáció egyik ikonikus alakja, Dévényi Tibor a Magyar Televízió számára készített Három kívánság című műsorsorozatával tett szert országos ismertségre, 1985-től Tibi bácsi neve és a Három kívánság összefonódott.

A műsorban másfél évtizedig levelek százait fogadták és valósították meg a benne foglalt kéréseket, és úgy tűnt bármi lehetséges. Irigykedtünk is a gyerekekre, akik olyan szerencsések voltak, hogy Tibi bácsi teljesítette kívánságukat.

Dévényi Tibor a ’70-es években DJ-ként szerzett hírnevet, piros labdás diszkósként járta az országot, miközben – akár csak a televíziós műsorban – labdákat dobált a lelkes közönségnek: így a labda végül a bulik állandó főszereplője és egyben védjegye is lett.

Magyarország egyik legrégebbi lemezlovasának álma vált most valóra azzal, hogy már az éter hullámhosszain, az országos Retro Rádióban is teljesítheti a kívánságokat.

2019.04.29. 08:22

Mikrofon a húslevesben: már kapható Dévényi Tibor első könyve!

2019.02.11. 13:18

"Az emberek átintegetnek az autókból" - Isten éltesse Dévényi Tibort, a Retro Rádió műsorvezetőjét!

2019.04.20. 13:44

Hamarosan megjelenik Dévényi Tibor könyve!

Nyerges Izabella

Várkonyi Attila

Dénes Tamás

Leirer Timi

B. Tóth László

Dévényi Tibor

Abaházi Csaba

Vágó Piros

Vas Maya

Lovász László

Bochkor Gábor

Jurásek Balázs

Retro Rádió

Most szól:

  • Következő