Megérkezett az első igazi single Michael Bublé „❤”, vagyis Love című nagylemezéről. A „Love You Anymore”-t a popzseni Charlie Puth írta Bublénak, aki első hallásra beleszeretett a szerzeménybe. „Abban a pillanatban, amikor először meghallottam a „Love You Anymore”-t, tudtam, hogy felveszem és az új albumra teszem.” – mesélte az énekes.

Bublé 2016-ban vonult vissza, miután 3 éves kisfiánál rákot diagnosztizáltak. A gyermek felépülése után teljes erőbedobással tér vissza karrierjének legérzelmesebb anyagával.

„Nem számítottam arra, hogy valaha is újra zenélni fogok, az egész életem megváltozott az elmúlt két évben. Minden percemet a feleségemmel és a gyerekeimmel akartam tölteni, rajtuk volt a hangsúly. Ebben az időben annyian voltak mellettünk, imádkoztak értünk, hogy az egész életfelfogásom megváltozott. Megtanultam, hogy mennyi szeretet és emberség van a világon, és azt éreztem, hogy ezt a zenémen keresztül is meg kell mutatnom. Ezekben a dalokban mindez megtalálható. Nagyon büszke vagyok erre az albumra.” – mondta Bublé.

A korongon két duett is helyet kapott, az egyikben Bublé a „Legnagyobb showman” című film betétdal énekesével, Loren Allreddel zenél, a másik dalban pedig a többszörös Grammy-várományos Céline McLorin Salvant sokszínű hangja csendül fel.

2018.10.03. 14:17

Michael Bublé: ❤ - új albummal jelentkezik kedvenc énekesünk!

2018.10.14. 12:25

Visszavonul Michael Bublé

2018.10.17. 16:25

Micahel Bublé NEM vonul vissza!

Nyerges Izabella

Várkonyi Attila

Dénes Tamás

Leirer Timi

B. Tóth László

Dévényi Tibor

Abaházi Csaba

Vágó Piros

Lovász László

Bochkor Gábor

Jurásek Balázs

Retro Rádió

Most szól:

  • Következő