December 3-tól december 7-ig a Retro Rádióban Ön is megnyerheti páros belépőjét a több mint 50 éves Táncdalfesztiválra, melyet január 12-én a Papp László Budapest Sportarénában rendeznek meg. Figyeljék a Retro Rádiót és ha felcsendül egy ’60-as évekbeli magyar előadó dala, azonnal tárcsázzák a 06-20-22-22-122-es telefonszámot. A szerencsés kilencedik hallgatónk kerül adásba és ha tudja a szlogenünket, automatikusan megnyeri páros belépőjét január 12-re, a Táncdalfesztiválra.

A Táncdalfesztiválok a hatvanas évek végén megmozgatták az egész országot. A versenyek napján Magyarország a televíziók előtt ült. 2018. januárjában a Fesztivál 50 éves évfordulóján nagyszabású színpadi show keretében idézték meg a magyar könnyűzene aranykorát, a teltházas Aréna közönsége előtt. A táncdalfesztiválok óta nem hallott, eredeti hangszerelésben éledtek újjá a legendás slágerek.

2019. január 12-én ismét 60 fős szimfonikus tánczenekar kíséri majd az Aréna színpadára lépő élő legendákat. A tavalyi legnagyobb sikerek mellett új dalok, új sztárfellépők várják a ’60-as, ’70-es évek slágereinek régi és új rajongóit.

Ismét 30, egykor slágerlistákat vezető dal szólal meg az Aréna színpadán.

Azok számára pedig, akik még csak gondolatban születtek meg a mára már legendás Táncdalfesztiválok idején, igazi retro csemegének számít ez a koncert, ahol a XXI. század látványtechnikai elemei és az egykori, páratlanul igényes hangzásvilág gondoskodik róla, hogy egy feledhetetlen színpadi show formájában elevenedjenek meg.

Fellép: Kovács Kati, Koós János, Poór Péter, Soltész Rezső mellett: Koós Réka, Csonka András, Muri Enikő, Vastag Tamás, Dobos Attila és Ambrus Rita és Tóth Vera.

Február 24.

Az 1001 legjobb retro dal – a teljes toplistánkat itt találják!

2018.10.25. 21:25

Piacvezető a Retro Rádió a felnőttek korosztályában!

2019.09.02. 08:51

Szeptember 6-án újra vár a Péntek Esti Retro Láz!

Nyerges Izabella

Várkonyi Attila

Dénes Tamás

Leirer Timi

B. Tóth László

Dévényi Tibor

Abaházi Csaba

Vágó Piros

Vas Maya

Lovász László

Bochkor Gábor

Jurásek Balázs

Retro Rádió

Most szól:

  • Következő