Mint azt mi is megírtuk: márciusban folytatódik minden idők legsikeresebb és legkedveltebb romantikus filmje, igaz tévéfilm formájában a BBC-n. Jön az Igazából szerelem 2.! Amerikában majd májusban láthatják a nézők az NBC-n, arról viszont sajnos még nincs hír, hogy nálunk mikor mutatják be.

14 évvel az óriási sikerrel bemutatott romantikus komédia után végre megtudhatjuk mi történt a szereplőkkel. A premier jótékonysági akcióhoz is kapcsolódik, hiszen március 24-én, a Red Nose Day-en debütál. Ezen a napon komikusok műsoraival és vígjátékokkal gyűjt pénzt a rászorulóknak a brit tévécsatorna.

love

Szinte az összes szereplővel találkozhatunk, így újra felbukkan Hugh Grant, Martine McCutcheon, Keira Knightley, Andrew Lincoln, Colin Firth, Lucia Moniz, Liam Neeson, Thomas Brodie-Sangster, Olivia Olson, Bill Nighy, Marcus Brigstocke és Rowan Atkinson. Emma Thompson nem vállalta a folytatást, hiszen tavaly hunyt el Alan Rickman, aki a férjét játszotta a filmben. A rendező-forgatókönyvíró Richard Curtis elmondta, hogy álmában sem gondolta volna, hogy valaha is folytatást ír a filmhez, de jó lesz megmutatni röviden, hogy kivel mi történt azóta.

UPDATE: Ide klikkelve megnézhető a folytatás!

2018.10.13. 08:48

Régi ismerősök a Legendás állatokban

2019.10.08. 15:40

Az év leghazudozósabb vígjátéka érkezik decemberben!

2019.04.29. 14:20

Az összes létező rekordot megdöntötte a Bosszúállók: Végjáték

Nyerges Izabella

Várkonyi Attila

Dénes Tamás

Leirer Timi

B. Tóth László

Dévényi Tibor

Abaházi Csaba

Vágó Piros

Vas Maya

Lovász László

Bochkor Gábor

Jurásek Balázs

Retro Rádió

Most szól:

  • Következő