Bár magasabb sebességre kapcsoltak a Top Gun: Maverick munkálatai – már megvan az összes fontos szereplő –, a bemutató dátumát jövő év nyaráról 2020. nyarára tolták, jelenti a Variety.

A Paramount stúdió indoklása szerint olyan bonyolult légifelvételek lesznek a filmben és olyan új technológiát használnak hozzá, hogy a stábnak több időre van szüksége. Annyit elárultak még, hogy a film a drónháborúk már beköszöntőben lévő korszakát mutatja be, ahol a vadászgépek hagyományos légiharca – szaknyelven a dogfight – már kifelé megy a divatból.

A filmet az a Joe Kosinski rendezi, aki a Feledéssel komoly szakmai elismerést vívott ki magának, és a közel 300 milliós összbevétel is impozáns eredmények számít. Kosinski ráadásul kiváló szakmai kapcsolatot alakított ki a Feledés főszereplőjével, Tom Cruise-zal, aki az új Top Gun legnagyobb húzóneve.

A Paramount azt is bejelentette, hogy a Hang nélkül 2. premierje 2020. májusában várható, az első rész rendező-főszereplője, John Krasinski már írja a forgatókönyvet. A 17 millió dollárból forgatott Hang nélkül több mint 332 milliót hozott.

2018.08.24. 11:20

John Hamm és Ed Harris csatlakozott a Top Gun csapatához

2019.07.22. 11:50

A Top Gun: Maverick előzetesét látva elkapott minket a nosztalgia

2019.11.05. 15:44

A Pentagon is benne van az új Top Gunban

Nyerges Izabella

Várkonyi Attila

Dénes Tamás

Leirer Timi

B. Tóth László

Dévényi Tibor

Abaházi Csaba

Vágó Piros

Lovász László

Bochkor Gábor

Jurásek Balázs

Retro Rádió

Most szól:

  • Következő