Bár magasabb sebességre kapcsoltak a Top Gun: Maverick munkálatai – már megvan az összes fontos szereplő –, a bemutató dátumát jövő év nyaráról 2020. nyarára tolták, jelenti a Variety.

A Paramount stúdió indoklása szerint olyan bonyolult légifelvételek lesznek a filmben és olyan új technológiát használnak hozzá, hogy a stábnak több időre van szüksége. Annyit elárultak még, hogy a film a drónháborúk már beköszöntőben lévő korszakát mutatja be, ahol a vadászgépek hagyományos légiharca – szaknyelven a dogfight – már kifelé megy a divatból.

A filmet az a Joe Kosinski rendezi, aki a Feledéssel komoly szakmai elismerést vívott ki magának, és a közel 300 milliós összbevétel is impozáns eredmények számít. Kosinski ráadásul kiváló szakmai kapcsolatot alakított ki a Feledés főszereplőjével, Tom Cruise-zal, aki az új Top Gun legnagyobb húzóneve.

A Paramount azt is bejelentette, hogy a Hang nélkül 2. premierje 2020. májusában várható, az első rész rendező-főszereplője, John Krasinski már írja a forgatókönyvet. A 17 millió dollárból forgatott Hang nélkül több mint 332 milliót hozott.

2019.11.05. 15:44

A Pentagon is benne van az új Top Gunban

2018.08.24. 11:20

John Hamm és Ed Harris csatlakozott a Top Gun csapatához

2019.07.22. 11:50

A Top Gun: Maverick előzetesét látva elkapott minket a nosztalgia

Nyerges Izabella

Várkonyi Attila

Dénes Tamás

Leirer Timi

B. Tóth László

Dévényi Tibor

Abaházi Csaba

Vágó Piros

Lovász László

Bochkor Gábor

Jurásek Balázs

Retro Rádió

Most szól:

  • Következő