Itt van az ősz… Irány a mozi. Erre a hétre egy kifejezetten jó kis anti-romantikus vígjátékot ajánlunk két kedvencünkkel, Winona Ryderrel és Keanu Reeves-szel a főszerepben.

Victor Levin (Mad Men – Reklámőrültek, Kizárólag öttől hétig) szellemes vígjátékában két világsztár, Keanu Reeves és a kétszeres Oscar-jelölt Winona Ryder jutalomjátékán szórakozhatunk. A Végállomás: esküvő a két színész negyedik közös filmje a Drakula, a Kamera által homályosan és a Pippa Lee négy élete után.

A történetről:

Frank és Lindsay, két kelletlen és kellemetlen vendég tesz eleget a meghívásnak és utazik el egy Isten háta mögötti távesküvőre. Találkozásukkor hamar felfedezik, hogy több közös vonásuk is van: mindketten utálják a menyasszonyt, a vőlegényt, az esküvőt, saját magukat és különösképpen egymást. Mogorvaságuk azonnal elszigeteli őket a többi vendégtől, így kénytelenek egymás társaságát élvezni. A hétvége előrehaladtával, a szócsaták kereszttüzében az ellentétek lassan vonzani kezdik egymást, s fellobbannak az érzelmek.

2017.12.21. 11:42

Elkészült a Mamma Mia! folytatása

2019.01.03. 12:50

Erdei Zsolt is szinkronizál a Creed II.-ben! - érdekességek a filmről

2018.05.16. 10:01

Megérkezett a Bohemian Rhapsody című Queen-film előzetese!

Nyerges Izabella

Várkonyi Attila

Dénes Tamás

Leirer Timi

B. Tóth László

Dévényi Tibor

Abaházi Csaba

Vágó Piros

Vas Maya

Lovász László

Bochkor Gábor

Jurásek Balázs

Retro Rádió

Most szól:

  • Következő