Az Én és a kisöcsém 1934-es, százas szériát megért ősbemutatója óta rendületlenül vissza-visszatérő sikerdarabja a magyar színházak repertoárjának. Az Operettszínház előadását most a YouTube-on is megtekinthetik, akár csak a teátrum másik nagysikerű produkcióját, a Lili bárónőt!

Én és a kisöcsém ITT elérhető!

Eisemann Mihály és Szilágyi László 1934-ben komponálta meg a zenés vígjátékot, amely a műfaj egyik legkedvesebb és legszellemesebb, klasszikus darabja lett. Az én és a kisöcsémben az Operettszínház színpadán annak idején Csikós Rózsi, Feleki Kamill, Kabos Gyula, Dénes István is játszottak.
Az előadást Réthly Attila rendezte. A zenés darabban ezúttal Simon Panna, Mészáros Árpád Zsolt, Peller Anna, Homonnay Zsolt, Peller Károly, Jordán Tamás, Földes Tamás, Janza Kata, Szerényi László, Benkóczy Zoltán, Oláh Tibor, Sz. Nagy Ildikó is látható

A Huszka Jenő nagyszerű slágereivel dús operett-álma a szenvedély és a komikum végletes formái közé vezet – egy meglehetősen szűk, intim térben, a Raktárszínházban. A kettő találkozásából születő feszültség adja azt az energiát, melynek köszönhetően az előadás szétrobbantja a műfaj hagyományosan elfogadott kereteit. A Lili bárónő ezúttal egyszerre több és kevesebb is egy nagyoperettnél: csupán kilenc színész, egy zenész és egy hihetetlen történet.

2018.07.31. 09:25

Alultápláltak a fák Európában

2019.06.01. 09:03

A legkedvesebb videó egy apáról és lányáról :)

2018.07.07. 09:12

A kávé lehet a hosszú élet titka

Nyerges Izabella

Várkonyi Attila

Dénes Tamás

Leirer Timi

B. Tóth László

Dévényi Tibor

Abaházi Csaba

Vágó Piros

Lovász László

Bochkor Gábor

Jurásek Balázs

Retro Rádió

Most szól:

  • Következő