Végre megjött a hír, amire mindenki várt, és amiben mindenki reménykedett: Quentin Tarantino legújabb filmje, amely a mester szerint a Ponyvaregény-re legjobban hasonlító rendezése, a Volt egyszer egy… Hollywood (hazai bemutató: augusztus 8.) mégis ott lesz a világ legrangosabb, legpompásabb filmfesztiválján, Cannes-ban.

Sokan tippeltek rá, hogy Cannes-ban lesz a film világpremierje, ezért volt nagy meglepetés, hogy a versenyprogramot közhírré tevő eredeti sajtótájékoztatón nem hangzott el Tarantino 9. rendezésének címe.

„Mivel a mozibemutatóra csak július legvégén kerül sor, féltünk, hogy a film nem fog idejében elkészülni, de Quentin Tarantino Cannes hű és pontos gyermeke, és négy hónapon át ki sem lépett a vágószobából. 25 évvel azután, hogy Arany Pálmát nyert a Ponyvaregény-ért, újra vetítjük egy filmjét: 35 mm-es kópiáról, a fantasztikus színészgárda (Leonardo DiCaprio, Margot Robbie, Brad Pitt) jelenlétében – tették közzé a fesztivál hivatalos közleményében, sőt, még azt is, hogy –: a film szerelmeslevél, amely a rendező gyerekkorához szól, egy 1969-es rock turné, és óda a mozi műfajához.”

A terv az, hogy a bemutatóra május 21-én, pontosan a Ponyvaregény egykori gálapremierjének a napján kerül sor.

A film, amelyben azért a Manson-gyilkosságokról is szó esik majd, elképesztő szereplőgárdával büszkélkedhet: a három nagyágyú mellett Emile Hirsch, Timothy Olyphant, Kurt Russell, Bruce Dern, Damian Lewis, Dakota Fanning, és a nemrég váratlanul elhunyt Luke Perry is játszik.

2019.08.15. 16:36

Megérkezett a mozikba az új Tarantino-film!

2019.08.06. 09:50

Mindjárt Hollywood...

2019.03.29. 07:36

Tarantino Cannes-ba megy?

Nyerges Izabella

Várkonyi Attila

Dénes Tamás

Leirer Timi

B. Tóth László

Dévényi Tibor

Abaházi Csaba

Vágó Piros

Vas Maya

Lovász László

Bochkor Gábor

Jurásek Balázs

Retro Rádió

Most szól:

  • Következő