Madonna az Advocate for Change Award-on mesélt arról, hogy gyerekkorától kezdve kívülállónak érzi magát de ez egyáltalán nem bántja. Mint mondta, ez adott erőt ahhoz, hogy valóra váltsa álmait. Mivel nem volt túl sok barátja, a saját fantáziája folyamatosan szárnyalt és amikor eldöntötte, hogy táncosnő lesz, akkor is csupán a balettmesetere hitt benne, akinek a mai napig rendkívül hálás… Ma már tudjuk, hogy végül a popdívának fiatalkori álmait sikerült megvalósítania és hamarosan, júniusban Madame X címmel új nagylemezzel is jelentkezik. Ráadásul ősszel turnéra indul.

 

A 60 éves popsztár bejelentése szerint a turné első állomása New York lesz szeptemberben, majd egyebek között Chicago és Los Angeles következik. A jövő év elején pedig Lisszabonban, Londonban és Párizsban is színpadra lép. (via MTI)

Madonna “személyes hangvételű” élménnyel szeretné megajándékozni rajongóit, ezért a koncerteknek nem hatalmas arénák, hanem színháztermek – New Yorkban például a Howard Gilman Operaház, Los Angelesben a The Wiltern – adnak majd otthont. A szervezők szerint a jegyárak 60 dollár és 760 dollár között mozognak.

fotó: © Andres Otero/WENN.com

2018.08.10. 10:17

Madonna: "Szinte az összes mai zene egyforma"

2019.05.07. 10:30

Turnéra indul Madonna

2019.06.07. 08:08

Madonna is vallott Harvey Weinstein filmmogul ellen

Nyerges Izabella

Várkonyi Attila

Dénes Tamás

Leirer Timi

B. Tóth László

Dévényi Tibor

Abaházi Csaba

Vágó Piros

Vas Maya

Lovász László

Bochkor Gábor

Jurásek Balázs

Retro Rádió

Most szól:

  • Következő