Új, show-koncert zenekart alapított néhány korábbi sikeres formációból ismert népszerű zenész. A Melody Maker repertoárján szereplő sláger-egyvelegeket szinte mindenki ismeri, kívülről fújja, a házibulik és partyk legnagyobb kedvencei. A Melody Makerek pedig Bebe, a Back II Black , Bedhy, a Bestiák és Julian, a ShyGys egykori tagjai akik ismert magyar és külföldi dalokat egyvelegkével szünet nélkül biztosítják a szakadatlan bulihangulatot.

A zenekar megalapításának ötlete egy éve vetődött fel a tagokban, s egy közel féléves próbafolyamat után nyár elején állt először színpadon a Melody Maker. Néhány fellépésen már túl vannak, hatalmas siker fogadta az ismert sztárokat.
A színpadi showkoncert koncepciója egyedülálló, hiszen a dalok medley formában, azaz mix/egyvelegként szólalnak meg. Csakis a legismertebb, legfülbemászóbb részletek hangzanak el. Semmi sallang, csak a színtiszta buli. A közönség egy olyan fantasztikus party részesének érezheti magát, ahol minden slágert ismer, ugyanis a legismertebb magyar és nemzetközi dalok – régebbiek és újak egyaránt – szólalnak meg természetesen a tagok korábbi formációinak legnépszerűbb egyvelegei mellett.

„Az alap ötlet az volt, hogy ne „csak” dalokat játsszunk, hanem előadók vagy különböző zenei korszakok egyvelegeit, mert így lényegesen intenzívebb a koncertélmény – meséli Bebe. – 120 perces a műsorunk, élő, nonstop buli!”
A zenei repertoár dramaturgiai kiegészítőjeként, nagy hangsúlyt kap a színpad látványvilága is. A zenekar mögött felállított LED falon megjelenített animáció a showműsor fontos eleme, a dalok mondanivalójához, a színpadi koreográfiához illeszkedik minden mozzanata. A showműsor meghatározó eleme az egyedi tervezésű öltözet is, amelyet Már Róbert divattervező álmodott színpadra.

„Imádunk együtt zenélni, hosszú évek óta tartó baráti viszony van a zenekar tagjai között – meséli az énekesnő, Bedhy. – Hetente kétszer-háromszor próbálunk, s bizony sokszor éjszakába nyúló sztorizgatásba torkollik a gyakorlás.

„Az élő zene varázsa lenyűgöző és nem csak számunkra, hiszen a közönség is sokkal inkább lázba jön, ha nyolc zenészt lát együtt muzsikálni – újságolja Julian. – Élvezzük a show minden pillanatát!

Behy, Bebe és Julian mellett a zenekar tagjai szintén ismert hazai formációkból érkeztek: a Glatz Gábor-dob (Back II Black), Kató Zoltán-szaxofon ( Bikini, BackIIBlack), Vermes Gábor-basszusgitár, Jülek Tamás-gitár ( R-Go, Balázs Fecó zenekara ), Nyemcsók Bence-billenytű ( Piramis ) teszik teljessé a Melody Maker csapatát.

2023.01.30. 18:02

Fél évszázada koncertezett először a Kiss

2023.01.30. 14:00

"Már az iskolában érdeklődött a zenélés iránt" - Isten éltesse Phil Collinst!

2023.01.30. 12:00

Elhunyt a"Papa Was a Rollin' Stone" szerzője

2023.01.30. 10:00

54 évvel ezelőtt utoljára koncertezett a Beatles

2023.01.30. 09:00

Több mint negyven évet töltött a színészi pályán: Gene Hackman 93 éves!

2023.01.29. 10:00

Akinek a bajusz is tökéletesen áll: Tom Selleck 78 éves!

2023.01.27. 16:45

Mit eszik Tom Cruise, amitől örökifjú marad?

2023.01.27. 14:10

Megújult a leopárdok és tigrisek kifutója a fővárosi állatkertben

2023.01.27. 12:00

A sztárrendező rajong a bátyjáért, aki Bruce Willis

2023.01.27. 10:00

Ma ünnepli 79. születésnapját a Pink Floyd dobosa

További hírek

Nyerges Izabella

Várkonyi Attila

Dénes Tamás

Leirer Timi

B. Tóth László

Dévényi Tibor

Abaházi Csaba

Vágó Piros

Lovász László

Bochkor Gábor

Jurásek Balázs

Retro Rádió

Most szól:

  • Következő