Komoly tárgyalásokat folytat Nicole Kidman tízéves lányával, Sunday Rose-zal, aki meg szeretné nézni édesanyját a Hatalmas kis hazugságok című sorozatban, pedig tele van korhatáros jelenetekkel.

Mivel a gyerek nem tágít, a színésznő olyan részeket válogat ki neki, amelyek a korának megfelelnek. „Nagy dilemmában vagyok, mert alapvetően jó dolog, ha az ember gyereke szeretné tudni, hogy mivel foglalkozik az anyja – mondja a színésznő legújabb interjújában. – Úgyhogy cenzorkodom: bele-belenézhet a sorozatba, ha éppen nincs káromkodás vagy szexjelenet. Aztán megbeszéljük, hogy mit látott, elmondhatja, mit gondol, és megismerkedhet az én álláspontommal.”

Lily Rose-nak valószínűleg még várnia kell pár évet, amíg megnézheti Nicole új filmjét, a Boy Erased című drámát. Az önéletrajzi regényből készült film hőse egy meleg fiú (Lucas Hedges), akit szülei (Kidman, Russell Crowe) vallásos átnevelőtáborba küldenek, hogy ott jobb újra térítsék.

A Boy Erased-et eredetileg jövőre akarták bemutatni Amerikában, de előbbre hozták a premiert, hogy beleessen az aktuális Oscar®-szezonba, mert többszörösen díjesélyesnek tűnik.

(Boy Erased – hazai bemutató: 2019. január 17.)

2018.07.07. 08:02

Oscarra készülnek a Boy Erased alkotói

2018.06.19. 11:07

Nicole Kidman gyermekei miatt szeretne szép maradni

2019.08.21. 08:42

Mit jelent az, ha egy regényből készült filmre – azt mondják, hogy „dickensi”?

Nyerges Izabella

Várkonyi Attila

Dénes Tamás

Leirer Timi

B. Tóth László

Dévényi Tibor

Abaházi Csaba

Vágó Piros

Vas Maya

Lovász László

Bochkor Gábor

Jurásek Balázs

Retro Rádió

Most szól:

  • Következő