„Ha az embernek van egy majdnem tízéves gyereke, meg egy hétéves, hát nincs könnyű dolga” – meséli a színésznő legújabb interjújában. “Néha azt kérdezik: már ötven vagy?”

“Főleg a kisebbik, Faith szokta mondogatni, hogy ne melegítőben vigyem az iskolába, rendesen szárítsam meg a hajam és dobjak fel egy kis sminket. Mindezt azért, mert egyik reggel elvittem iskolába, és úgy néztem ki, mint akin átment a vonat, Faith pedig teljesen kiakadt. Persze nem csak a külsőm számít: egyébként is odafigyelek magamra, hogy egészséges maradjak és rendesen fel tudjam őket nevelni.” – árulta el a színésznő.

Nicole Kidmant hamarosan Russell Crowe oldalán is láthatjuk a Boy Erased című filmben. A produkció megtörtént eseményeket dolgoz fel: egy baptista lelkész fia (Lucas Hedges) bevallja családjának, hogy meleg, erre átnevelőtáborba küldik, hogy „kigyógyítsák eltévelyedéséből”.

Kidman jelenleg a Hatalmas kis hazugságok című sorozaton is dolgozik Reese Whiterspoon, Shailene Woodley, Zoë Kravitz és Laura Dern oldalán. A folytatás érdekessége, hogy ezúttal Meryl Streep is szerepet kapott benne. Streep a nagysikerű sorozatban az előző évadban elhunyt Parry (Nicole Kidman férjét játszotta – a szerk.) édesanyját fogja alakítani.

Fotó: HBO.com

2018.07.07. 08:02

Oscarra készülnek a Boy Erased alkotói

2019.08.21. 08:42

Mit jelent az, ha egy regényből készült filmre – azt mondják, hogy „dickensi”?

2018.09.02. 12:26

Nicole Kidman cenzornak állt - lánya nem nézheti meg a Hatalmas kis hazugságokat

Nyerges Izabella

Várkonyi Attila

Dénes Tamás

Leirer Timi

B. Tóth László

Dévényi Tibor

Abaházi Csaba

Vágó Piros

Vas Maya

Lovász László

Bochkor Gábor

Jurásek Balázs

Retro Rádió

Most szól:

  • Következő