A Kantar-Hoffmann 2018 utolsó negyedévének hallgatottsági kutatása alapján a 15 év felettiek körében országosan piacvezető lett a Retro Rádió. A fővárosiak kedvence továbbra is a Rádió 1, a Balázséknak és az igazi mai slágereknek otthont adó hálózat népszerűsége kiemelkedő ugyanebben a korcsoportban Budapesten.

A legfrissebb, 2018 decemberi hallgatottsági adatokból kiderült, hogy a tavaly júniusban indult országos Retro Rádió megtalálta a helyét a hazai rádiós palettán, és egyre népszerűbbé válik. Tavaly év végére, alig pár hónappal a start után a teljes mért korcsoportban a Retro Rádió lett a leghallgatottabb, legyőzve ezzel a másik, országos elérésű, zenét sugárzó adót, a Petőfi Rádiót is. Az országos elérésű adók közül a Retrót a 15 év felettiek közel 17%-a hallgatja.

A kereskedelmileg kiemelten fontos 18-59-es korosztályban is a Retro a leghallgatottabb, a másik két országos sugárzású adó meg sem közelíti a 60-as, 70-es és 80-as évek legnépszerűbb slágereit játszó rádió hallgatóinak számát.

A Retro a húszasok, harmincasok és negyvenesek körében is rendkívül népszerű. A 25-55 év közötti korosztály hallgatottsági adataiból kiderül, a Retro Rádiót 25%-kal többen hallgatják, mint a második helyezett Petőfit, így most már biztos, a Retro minden korosztály kedvenc adója.

április 12.

Péntek Esti Retro Láz: DJ Dominque és Klamancsek Krisztián vár a Fröccsteraszon!

2018.07.18. 09:23

Omega hétvége a Retro Rádióban!

2019.05.06. 18:04

Tizenegy Kossuth-díjas művész mesélt a Retro Rádióban!

Nyerges Izabella

Várkonyi Attila

Dénes Tamás

Leirer Timi

B. Tóth László

Dévényi Tibor

Abaházi Csaba

Vágó Piros

Lovász László

Bochkor Gábor

Jurásek Balázs

Retro Rádió

Most szól:

  • Következő