A Kantar-Hoffmann 2018 utolsó negyedévének hallgatottsági kutatása alapján a 15 év felettiek körében országosan piacvezető lett a Retro Rádió. A fővárosiak kedvence továbbra is a Rádió 1, a Balázséknak és az igazi mai slágereknek otthont adó hálózat népszerűsége kiemelkedő ugyanebben a korcsoportban Budapesten.

A legfrissebb, 2018 decemberi hallgatottsági adatokból kiderült, hogy a tavaly júniusban indult országos Retro Rádió megtalálta a helyét a hazai rádiós palettán, és egyre népszerűbbé válik. Tavaly év végére, alig pár hónappal a start után a teljes mért korcsoportban a Retro Rádió lett a leghallgatottabb, legyőzve ezzel a másik, országos elérésű, zenét sugárzó adót, a Petőfi Rádiót is. Az országos elérésű adók közül a Retrót a 15 év felettiek közel 17%-a hallgatja.

A kereskedelmileg kiemelten fontos 18-59-es korosztályban is a Retro a leghallgatottabb, a másik két országos sugárzású adó meg sem közelíti a 60-as, 70-es és 80-as évek legnépszerűbb slágereit játszó rádió hallgatóinak számát.

A Retro a húszasok, harmincasok és negyvenesek körében is rendkívül népszerű. A 25-55 év közötti korosztály hallgatottsági adataiból kiderül, a Retro Rádiót 25%-kal többen hallgatják, mint a második helyezett Petőfit, így most már biztos, a Retro minden korosztály kedvenc adója.

2019.09.23. 12:23

Retro Rádió az OMÉK-on: kívánságműsorral és Retro Partyval is várjuk önöket!

2019.08.03. 10:04

Nyerjen jegyet a Balatoni Retro Lázra a Retro Rádióval!

2019.05.06. 18:04

Tizenegy Kossuth-díjas művész mesélt a Retro Rádióban!

Nyerges Izabella

Várkonyi Attila

Dénes Tamás

Leirer Timi

B. Tóth László

Dévényi Tibor

Abaházi Csaba

Vágó Piros

Vas Maya

Lovász László

Bochkor Gábor

Jurásek Balázs

Retro Rádió

Most szól:

  • Következő