A Retro Radio bemutatja első, ingyenes Viber matricacsomagját, amit az egyik legmeghatározóbb hanghordózó ihletett, így születtek meg Kazetta Kaziék. A retro életérzés meghatározó szimbólumaként a Retro Rádió újra életre kelti a legendás kazettát, az örökzöld matricák pedig hozzáférést biztosítanak a rádió exkluzív tartalmaihoz.

A matricacsomag a legjobb eszköz arra, hogy a felhasználók megosszák barátaikkal a klasszikus slágerek iránti imádatukat a privát beszélgetéseikben. A színes, érzelmes matricákat könnyebb megosztani, mint valaha, és egyaránt szól a diszkóláz fanatikusainak és azoknak is, akik kedvenc retro slágereiket dúdolgatják reggelente.

A modern technológia és az új kommunikációs eszközök ötvözésével a Retro Rádió egy teljesen új felületet biztosít a zene szerelmeseinek, a matricacsomaggal a Retro Rádió új lehetőségeket biztosít arra, hogy mindenki megoszthassa barátaival kedvenc zenéit és az általa kedvelt életérzést.
Az ingyenes matricacsomag letöltésével a Viber felhasználók tagjai lesznek a Retro Radio hivatalos Community csatornájának, ahol olyan exkluzív tartalmakhoz férhetnek hozzá, melyeket más rádiós közösségi csatornákon nem tudnának elérni. A Retro Rádió Community-n belül a tagok első kézből kapnak információkat a legfrissebb hírekről, izgalmas szavazásokbanl és játékokban vehetnek részt.
A Retro Rádió matricáival a Viberezők feldobhatják a társalgást a GIF-eken, képeken, videókon és egyszerű szöveges üzeneteken túl. A matricacsomag kazettái retro és nem retro helyzetekben egyaránt használhatók.

A matricacsomagot a retroradio.hu/matrica linkről tudják letölteni.

A Retro Rádióról:

A Retro Rádió az egyetlen országos lefedettségű kereskedelmi adó, amely 2018 nyarán kezdte meg a sugárzást, jelenleg pedig országszerte több, mint másfélmillió napi hallgatóval rendelkezik. A hatvanas, hetvenes és nyolcvanas évek legnagyobb slágereinek otthont adó rádió minden korosztály kedvence, a 15 év felettiek körében vezeti a hallgatottsági versenyt (forrás: Kantar-Hoffmann közönségfelmérés 2019. március).

A Rakuten Viber-ről:

A Rakuten Vibernél összekötjük az embereket, függetlenül attól, kik ők és honnan jöttek. Felhasználóink világszerte olyan szolgáltatásokhoz férhetnek hozzá, mint az egyéni üzenetek, videohívások, csoportos üzenetküldések, programfrissítések, illetve kedvenc márkáikkal és világsztárjaikkal kapcsolatos hírfolyamok. Biztonságos és szabad lehetőséget nyújtunk felhasználóinknak önmaguk kifejezésére.
A Rakuten Viber a Rakuten Inc. tagja, amely a világ egyik vezető online kereskedelmi és pénzügyi szolgáltatója. Mindemellett az FC Barcelona hivatalos kommunikációs csatornája és a Golden State Warriors NBA kosárlabdacsapat hivatalos azonnali üzenetküldő- és telefonhívó applikációja.
Csatlakozzon a Viberhez még ma, és legyen részese a világ legjobb kommunikációs élményének.
A legfrissebb Rakuten Viber eszközöket megtalálja a brand centerben.

2018.09.28. 07:18

Töltse le a Retro Rádió mobilos alkalmazását!

2018.11.21. 18:16

Queen hétvége a Retro Rádióban!

2018.06.16. 08:03

Így indult az országos Retro Rádió - Galéria

Nyerges Izabella

Várkonyi Attila

Dénes Tamás

Leirer Timi

B. Tóth László

Dévényi Tibor

Abaházi Csaba

Vágó Piros

Lovász László

Bochkor Gábor

Jurásek Balázs

Retro Rádió

Most szól:

  • Következő