Sir Elton John, Clive Davis, és Quincy Jones is Aretha Franklintől búcsúzott. A soul királynője csütörtökön hunyt el, barátai, zenésztársai megható üzenetekkel lepték el a közösségi oldalakat.

Elton John azt írta: “Aretha Franklin halála óriási veszteség mindenkinek, aki szerette az igazi zenét. Ő volt a kedvenc zongoristám, különleges hangja a szívéből, a lelkéből, a templomból szólt (…)”

Franklin utoljára pont Elton John jótékonysági szervezetének 2017-es rendezvényén lépett fel utoljára közönség előtt, erről így írt Sir Elton: “Egyáltalán nem volt biztos, hogy színpadra tud állni, de Aretha megcsinálta és ‘felrobbantotta’ a helyet (…)”

Miután kiderült, hogy a legendás zenész és énekesnő elhunyt, Barbra Streisand, Paul McCartney, Hugh Jackman, és Lenny Kravitz is azonnal közzétette gondolatait a Twitteren.

A művész halálát súlyos hasnyálmirigyrák okozta. “Az élet egyik legsötétebb pillanatában nem találjuk a megfelelő szavakat, amely leírhatná szívünk fájdalmát. Családunk matriarcháját és szikláját veszítettük el” – fogalmaztak rokonai a közleményben.

 

2018.09.13. 10:03

Aretha Franklin nagysága előtt tisztelegnek a Harlem Gospel Choir koncertjén

2018.08.13. 14:59

Aretha Franklin családja felkészült a legrosszabbra

2018.10.31. 14:36

A soul királynőjének különleges albuma hamarosan megjelenik

Nyerges Izabella

Várkonyi Attila

Dénes Tamás

Leirer Timi

B. Tóth László

Dévényi Tibor

Abaházi Csaba

Vágó Piros

Lovász László

Bochkor Gábor

Jurásek Balázs

Retro Rádió

Most szól:

  • Következő