Különleges koncertre készül Mujahid Zoli. Az énekes Szécsi Pál emléke előtt tiszteleg, egy teljes koncertet szentel a legendás előadó dalainak. Zoli sztárvendége Tóth Vera lesz, aki megidézi Szécsi eltitkolt szerelmét, Cserháti Zsuzsát.

 

Egy titokzatos legenda és számtalan csodálatos dal. Mujahid Zoli minden idők egyik legsikeresebb magyar férfi énekesének emlékét idézi fel önálló estjén.

Szécsi Pál korának legnagyobb sztárja volt. Édes-bús hangja, csibészes, ugyanakkor szomorkás mosolya elvarázsolta a nézőket, dalai a mai napig megdobogtatják a szíveket. A koncerten Mujahid Zoli kivételes tehetsége idevarázsolja nekünk a legendás énekes emlékét.

– Bár a koncert emlékezés és tisztelgés Szécsi Pál életműve előtt, nem nosztalgikus múltidézésre készülök. A fellépéseimen gyakran válogatok ebből a repertoárból, és a fiatalabb közönség reakciója egyértelműen azt jelzi, hogy a Szécsi dalok reneszánszukat élik. Nem véletlen ez, hiszen ezek a szerzemények megelőzték a korukat: mind a mai napig megállják a helyüket, a szó valódi értelmében örökzöldnek számítanak. Máig képesek arra, hogy hihetetlen erős érzelmi hatást érjenek el, amit a dalok monumentális, szimfonikus hangszerelése még erősebbé tesz. Ezt fogjuk megmutatni a koncerten, amire az idősebb és a fiatalabb korosztályt is várjuk – mondta Mujahid Zoli.

Az énekest 24 tagú nagyzenekar kíséri, az est sztárvendége pedig Tóth Vera lesz, aki Cserháti Zsuzsa blokkal lép színpadra. A koncert Budapesten a MOM Kultban lesz, 2018.10.03-án 19:00-kor.

2019.06.26. 10:50

Szulák Andrea és Polyák Lilla is fellép a Cserháti Zsuzsa esten!

2021.06.22. 10:02

Ma lenne 73 éves Cserháti Zsuzsa

2019.03.20. 14:10

75 éve született Szécsi Pál

Nyerges Izabella

Várkonyi Attila

Dénes Tamás

Leirer Timi

B. Tóth László

Dévényi Tibor

Abaházi Csaba

Vágó Piros

Vas Maya

Lovász László

Bochkor Gábor

Jurásek Balázs

Retro Rádió

Most szól:

  • Következő