Új dalok mellett igazi klasszikusokkal, az Every Breath You Take-kel és a Boombastic-kal érkezik Sting és Shaggy szombaton a Hősök terére.

A koncert szervezője, Lobenwein Norbert elárulta, hogyan sikerült a két világ­sztárt leszervezniük egy ilyen nagyszabású koncertre.

– A bookolás a Universal Music érdeme volt, de Sting nem először jár Magyarországon, már az Arénát is többször megtöltötte, így amikor egy ilyen sztár meghallja, hogy Budapestre hívják egy olyan eseményre, ahová sok tízezer embert várnak, az mindig jól cseng. Az előző látogatásai alatt már megszerette a fővárost, és most is felkeltette az érdeklődését, hogy egy ilyen szimbolikus helyen léphet fel – árulta el a szervező.

Sting sokszínű előadó, hiszen a Police zenekar alapítójaként kezdte, majd szólóénekesként lett világszerte elismert, de mégis mindig képes megújulni, amit a tavalyi, Shaggyvel közösen készített 44/876 lemez is tükröz. A szeptembertől indult turnéjukon a két zenész az új dalok mellett kettejük ismert klasszikusait is eljátssza, így Budapesten is felhangzik majd az Every Breath You Take, a Message in a Bottle, illetve Shaggytől az It Wasn’t Me vagy a Boombastic.

Meghívó:

A Szerencsejáték Zrt. szeretettel várja Önt és kedves családját a Hatoslottó 30. születésnapja alkalmából rendezett ingyenes Szuperkoncertre. A fergeteges eseményen a brit világsztár, Sting és a jamaikai-amerikai énekes, Shaggy szórakoztatja majd a közönséget.

A koncert időpontja: 2018. november 24. (szombat) 18:00 óra

Helyszín: Hősök tere (Budapest)

A program részletei:

18:00 – Punnany Massif

19:45 – Sting & Shaggy

Forrás: Bors, Szerencsejáték Zrt., TV2

2019.05.20. 08:56

Ismerjék meg Sting villáját Toszkánában!

2018.11.24. 23:07

Hatalmas volt a tömeg Sting és Shaggy fergeteges koncertjén

2019.08.21. 10:01

27 éve házasok és imádják egymást!

Nyerges Izabella

Várkonyi Attila

Dénes Tamás

Leirer Timi

B. Tóth László

Dévényi Tibor

Abaházi Csaba

Vágó Piros

Lovász László

Bochkor Gábor

Jurásek Balázs

Retro Rádió

Most szól:

  • Következő