Minden elemében varázslatosnak ígérkező film forgatása kezdődött a héten az angliai Leavesden stúdió területén: az alapanyag a Charlie és a csokigyár című Tim Burton-klasszikus írójának egy másik regénye, a Boszorkányok (The Witches), a rendező a Forrest Gump Oscar-díjas rendezője, Robert Zemeckis, a főszerepeket pedig szintén két Oscar-nyertes, nagyszerű színésznő, Anne Hathaway és Octavia Spencer játssza, mellettük Stanley Tucci (szintén jelölték már Oscar-díjra) és a nagyszerű komikus, Chris Rock szerepel.

Az újszerű trükkökért, különleges vizuális megoldásokért mindig is rajongó, nagy mesélő Zemeckis Dahlhoz méltó, sötéten humoros, de szívmelengető filmet ígér, amelyben egy árva kisfiú a hatvanas években kénytelen vidéki nagymamájához költözni – Demopolisba.

Ott és azután egy tengerparti nyaralóhelyen sok-sok boszorkányba ütköznek, és végül az angliai Boszorkányok Titkos Társaságának gyűlésére is eljutnak, ahol egy gonosz boszorkány (Hathaway) szövöget egy szörnyű tervet.

A film producere és a forgatókönyv írója Zemeckis mellett Guillermo Del Toro, akik azt tervezik, hogy a film 2020 őszén jut el a világ mozijaiba.

2016.09.08. 09:33

Heti filmpremier: Sully - Csoda a Hudson folyón

2018.12.05. 13:32

Kiderült az Oscar-várományos film titka

2018.10.27. 08:13

500 program várja az Országos Rajzfilmünnep közönségét

Nyerges Izabella

Várkonyi Attila

Dénes Tamás

Leirer Timi

B. Tóth László

Dévényi Tibor

Abaházi Csaba

Vágó Piros

Vas Maya

Lovász László

Bochkor Gábor

Jurásek Balázs

Retro Rádió

Most szól:

  • Következő