November 8-án végre megnyílt a Varázsvilág új kapuja. Helyi idő szerint este 9:30-kor kezdődött a Legendás állatok – Grindelwald bűntettei (hazai bemutató: november 15.) premierje… Párizsban! A helyszín nem véletlen: bár a történet New Yorkot, Londont és persze a Roxforti Boszorkány- és Varázslóképzőt is érinti, a legtöbb jelenet itt játszódik.

A vörös szőnyegen természetesen végigvonult az összes főszereplő, jó és rossz varázslók meg muglik vegyesen: ott volt Eddie Redmayne, Katherine Waterston, Dan Fogler, Alison Sudol, Ezra Miller, Zoë Kravitz, Callum Turner, Claudia Kim, William Nadylam, Brontis Jodorowsky, Jude Law valamint a Harry Potter-világ (és e film) megalkotója: J.K. Rowling.

Az itt jelenlévő sztároknál és sikongatásban minden korábbi rekordot megdöntő rajongóknál talán csak azok a kiválasztottak boldogabbak, akik már a múlt vasárnap részt vehettek az új Legendás állatok vetítésén. Eddig olyanok voltak ők, mint egy titkos társaság: a #ProtectTheSecrets (őrizd a titkot) hashtages jelvényről ismerték fel egymást, amelyen a Halál Ereklyéinek jele is ott díszeleg: hiszen meg kellett esküdniük, hogy nem árulják el senkinek a Grindelwald bűntettei-ben a nézőket váró nagy meglepetéseket.

A premieren részt vevő több sztár is arra kérte a moziba menőket: ne rontsák el az utánuk jövők örömét, bármilyen izgatottak is miatta, őrizzék meg maguknak a film váratlan fordulatait!

2018.09.04. 10:55

Kirobbanó sikert aratott Velencében Nemes Jeles László új filmje, a Napszállta

2018.10.27. 08:13

500 program várja az Országos Rajzfilmünnep közönségét

2018.08.22. 10:17

December 6-án végre kezdődhet a szilveszteri őrület!

Nyerges Izabella

Várkonyi Attila

Dénes Tamás

Leirer Timi

B. Tóth László

Dévényi Tibor

Abaházi Csaba

Vágó Piros

Vas Maya

Lovász László

Bochkor Gábor

Jurásek Balázs

Retro Rádió

Most szól:

  • Következő