Hírek

Marics Peti a Bochkorban mesélt a készülő Demjén-filmről

2024.04.26. 10:43

Marics Peti a Bochkorban mesélt arról, milyen szerepet vállalt a “Hogyan tudnék élni nélküled?” című filmben, ami egy Demjén Ferenc legnépszerűbb dalaira felfűzött romantikus zenés vígjátékben. És bemutattuk az El kell, hogy engedj című sláger új feldolgozását is.

Ünnepi formában éled újjá Tina Turner 30 éves korongja

2024.04.26. 10:00

Az eredetileg 1993. június 15-én megjelent ’What’s Love Got To Do With It’ – mely az azonos című Tina Turner életrajzi film zeneialbuma is egyben – hatalmas sikert aratott a közönség és a szakma köreiben egyaránt. Most, az album 30. évfordulója alkalmából április 26-án egy vadonatúj, különleges kiadás kerül a boltok polcaira, bakelit, dupla CD és 4CD/1DVD-s csomag formátumban.

Különleges holdkelte lesz ma este

2024.04.26. 08:00

Április 26-án különlegesen szép együttállás figyelhető meg az éjszakai égbolton, amelynek során a kelő Hold szoros közelségbe kerül az Antares csillaggal – derül mi a Svábhegyi Csillagvizsgáló tájékoztatójából.

Leszakadtak a híres párizsi Moulin Rouge lapátjai

2024.04.25. 16:12

A malom, amiről a híres párizsi Moulin Rouge kabaré a nevét kapta, megsérült: csütörtök hajnalban leszakadtak a malom lapátjai – jelentette az AFP és a Reuters hírügynökség, a francia főváros tűzoltóságának tájékoztatására hivatkozva.

Visszavonulása óta először adott interjút Celine Dion

2024.04.25. 14:00

A kanadai énekesnő, Céline Dion, aki továbbra is küzd a ritka betegségével, először adott interjút azóta, hogy bejelentette, milyen kórral diagnosztizálták -írja az AFP hírügynökség. Dion, aki a francia Vogue legújabb számának címlapján látható, a magazinnak őszintén beszélt arról, min megy keresztül az utóbbi időben.

Dévényi Tibor

Abaházi Csaba

Vágó Piros

Lovász László

Bochkor Gábor

Jurásek Balázs

Nyerges Izabella

Várkonyi Attila

Dénes Tamás

Leirer Timi

B. Tóth László

Best FM

Most szól:

  • Következő