Hírek

Közel három évtized után újra magyar lovasért szurkolhatunk Párizsban

2024.07.26. 16:00

Huszonnyolc év után lehet ismét magyar lovasért szorítani az olimpián: a lovastusázó Kaizinger Balázs szombaton kezdi meg a szereplését a párizsi játékokon.

Korda György és Balázs Klári koncert lesz ma a Plázson

2024.07.26. 14:00

A siófoki Plázs, ahol a legnagyobb durranásnak a héten- minden bizonnyal – a pénteki Korda György és Balázs Klári koncert ígérkezik. Az est házigazdája pedig nem más lesz, mint Dénes Tamás.

Isten éltesse Mick Jaggert!

2024.07.26. 12:00

Hihetetlen, de a The Rolling Stones örökifjú énekese, Michael Philip „Mick“ Jagger, aki nem csak zenészként és dalszerzőként, de filmproducerként és üzletemberként is sikeres ma 81 éves.

David Bowie Ziggy-lemeze ritka csemegékkel egy dobozban

2024.07.26. 10:00

Újabb kiadvánnyal bővült a David Bowie életművét feldolgozó sorozat. A néhai brit rockzenész legjobb lemezeinek egyike, az eredetileg 1972-ben megjelent The Rise and Fall of Ziggy Stardust and the Spiders from Mars korszakához kapcsolódó különleges doboz igazi kincseket rejt a gyűjtők számára.

Rekordszámú kékvércse-pár költött a Pusztaszeri Tájvédelmi Körzetben

2024.07.26. 08:00

A kék vércse – latin nevén Falco vespertinus- , a magyar puszták legszínpompásabb ragadozómadara az elmúlt években egyre növekvő számban költ a Pusztaszeri Tájvédelmi Körzetben található Baksi-pusztán, idén ötven pár költött a kihelyezett mesterséges fészekládákban, ami az elmúlt évtized legkiemelkedőbb adata – közölte a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület (ME) Csongrád megyei helyi csoportja a civil szervezet honlapján.

Papp László szinte egyedülálló a boksz történetében – számokban az ökölvívás az olimpiákon

2024.07.25. 16:00

A párizsi olimpián szombaton kezdődnek az ökölvívás versenyei. A sportág történetének egyik legkülönlegesebb alakja a magyar sport legendája, Papp László, aki három aranyérmet nyert két súlycsoportban.

Dévényi Tibor

Abaházi Csaba

Vágó Piros

Lovász László

Bochkor Gábor

Jurásek Balázs

Nyerges Izabella

Várkonyi Attila

Dénes Tamás

Leirer Timi

B. Tóth László

Best FM

Most szól:

  • Következő