Hírek

A győzelem tarthatja életben a magyarok nyolcaddöntős álmait

2024.06.22. 16:45

Csakis győzelemmel őrizheti meg a továbbjutás reményét a magyar labdarúgó-válogatott, amely vasárnap a skót csapattal találkozik az Európa-bajnokság A csoportjának utolsó fordulójában.

A magyar válogatott egy helyet rontott a FIFA világranglistán

2024.06.21. 12:00

A magyar válogatott egy pozíciót rontott, ezzel a 27. helyen áll a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) legfrissebb világranglistáján, amelyet továbbra is a világbajnok Argentína vezet.

A Queen tíz számjegyű összegért készül túladni a zenei katalógusán

2024.06.21. 10:00

A Music Business Worldwide információi szerint a Queen  és a Sony Music egy rekordösszegű, 1 milliárd fontos üzlet megkötésének utolsó tárgyalási fázisához ért, amelynek keretében a legendás banda eladja a teljes zenei katalógusát.

Ma a zenét ünnepeljük

2024.06.21. 08:00

Ma van a zene ünnepe, amelyet 1982-ben tartottak meg először Franciaországban – akkor még a zene európai ünnepeként -, Maurice Fleuret francia zenetudós javaslatára, azóta a nyár első napját a világon mindenütt zenével köszöntjük. Az ötlet Jack Lang, akkori francia kulturális miniszter támogatásával valósult meg.

Ég veled, Csodabogár!

2024.06.20. 23:01

88 éves korában elhunyt Donald Sutherland aki olyan szerepeiről ismert, mint a “Piszkos tizenkettő” és “Az éhezők viadala” vagy a „Kelly Hősei”– jelentette be a szomorú hírt fia, Kiefer Sutherland.

55 éves a dal, amely híressé tette David Bowie-t

2024.06.20. 16:00

Ma a zenei időgép 1969-be repít vissza bennünket, amikor a mai napon, június 20-án történt valami, ami már a zenetörténelem része: David Bowie felvette a legendás “Space Oddity” című számot. Ez volt az első nagy slágere, amelyben bemutatkozott az űrhajós Major Tom is – az egyik, Bowie számos különböző alteregója közül – aki később megjelenik több slágerében. Bár a “Space Oddity” csak a kezdet volt, amellyel az egyik legcsodálatosabb karrier vette kezdetét a rock – és popzene világában, mégis Bowie egyik legismertebb dala marad.

Dévényi Tibor

Abaházi Csaba

Vágó Piros

Lovász László

Bochkor Gábor

Jurásek Balázs

Nyerges Izabella

Várkonyi Attila

Dénes Tamás

Leirer Timi

B. Tóth László

Best FM

Most szól:

  • Következő