Hírek

Kalapács alá kerül John Lennon elajándékozott napszemüvege

2024.07.22. 16:23

John Lennon 1968-ban az Abby Roadon ajándékozta oda kör alakú napszemüvegét, egy férfinak, aki barátnőjével együtt látogatta meg a híres stúdiót, ahol a Beatles éppen zenét rögzített. A napszemüveget hamarosan aukcióra bocsátják – írja a PA Media/DPA hírügynökség.

A Gracenote hét magyar aranyat és huszonhárom érmet vár

2024.07.22. 14:00

Az eddigi öt helyett már hét aranyat jósol Magyarországnak a párizsi olimpiára a statisztikai elemzésekkel foglalkozó Gracenote, amely novemberben még csak két első helyezést adott a piros-fehér-zöld színekben versenyzőknek.

Miért fogyott le Liam Neeson?

2024.07.22. 12:52

Már hetekkel ezelőtt feltűnő volt, hogy Liam Neeson sokkal soványabb lett, a minap Londonban készített fotókon pedig már legalább tizenöt kilóval könnyebbnek tűnik a versenysúlyánál. A sztár sajtósa szerint remek egészségnek örvend, ezért nem tudni, mi a soványság oka.

Ezek a legkedveltebb úticélok a Balatonnál

2024.07.22. 10:00

Az eltöltött vendégéjszakák száma alapján június 1. és július 16. között a Balaton térségében Siófok, Balatonfüred, Hévíz, Balatonlelle és Keszthely a legkedveltebb úti cél a magyarok körében – derül ki az egyik nagy szállásfoglaló portál adataiból.

Az Edda Művek nyitja Dj Dominique zárja a Szerencsi Artúr Napok Fesztivált

2024.07.22. 08:08

Idén is megrendezik a Szerencsi Artúr Napok Fesztivált a csokoládéjáról híres Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyei kisvárosban augusztus 23. és 25. között, a koncertsorozatot az Edda Művek nyitja. A háromnapos rendezvény első napján fellép továbbá a Kowalsky meg a Vega és a Valmar. Utánuk a Groovehouse ad koncertet, a pénteki fellépők sorát pedig Dj Dominique zárja – olvasható a fesztivál weboldalán.

34 éve jelent meg John Bon Jovi Oscar-díjas felvétele

2024.07.21. 12:51

1990. július 21-én a John Bon Jovi piacra dobta első szóló kislemezét, “Blaze of Glory” címen. A dal azon kívül, hogy világszerte a slágerliták első helyén kötött ki, számos díjat is besöpört, köztök Oscar szobrocskát is.

Dévényi Tibor

Abaházi Csaba

Vágó Piros

Lovász László

Bochkor Gábor

Jurásek Balázs

Nyerges Izabella

Várkonyi Attila

Dénes Tamás

Leirer Timi

B. Tóth László

Best FM

Most szól:

  • Következő