Hírek

Ma ünnepelné a születésnapját Charlie Watts

2023.06.02. 14:06

„A Rolling Stones nem létezne, ha nem lenne Charlie Watts” – mondta Keith Richards a Rolling Stones dobosáról. A zenekar leghangosabb és egyben legvisszafogottabb tagja mindig is kilógott a lázadó zenésztársai közül, de egyben volt ő az, aki mindig biztosította az egyensúlyt a zenekarban. Lars Ulrich, a Metallica dobosa pedig úgy nevezte Watts-ot: „az én térképem a zenében”. A Rollin Stones legendás tagja, aki lassan két éve nincsen velünk, ma lenn 82 éves.

Ismét láthatjuk a Metallicát a mozikban

2023.06.02. 14:06

Néhány hét múlva élőben nézhetjük a végig a banda texasi koncertjét – illetve majdnem élőben: az eltérő időzónák miatt a világ bizonyos részein, így Európában is csak a koncert másnapján kerül moziba koncertfilm. De lássuk, miről is van szó pontosan!

Sir Rod Stewart meggondolta magát – nem válik meg a zenei katalógusától

2023.06.02. 12:06

Több mint két évnyi tárgyalás után Rod Stewart úgy döntött, hogy megtartja dalai katalógusának tulajdonjogát, és visszavonja a brit Hypnosis Songs Capital vállalat számára tett ajánlatát a – számoltbe a Music Week.

A Retro Rádió elhozza a nyarat – játsszon velünk és legyen gazdagabb egy remek nyári élménnyel

2023.06.02. 08:06

Végre itt a nyár, ennek örömére pedig a Retro Rádióban minden idők legnagyobb nyári slágerei között, igazi nyári élményt nyerhet! Nem kell mást tennie, csak hallgasson minket hétvégén is, játsszon velünk öné lehet a páros belépő a Hungarospa AQUA-PALACE élményfürdőbe, valamint egy 2 fő részére szóló Bocskai Múzeum belépő Hajdúszoboszló város jóvoltából!

Színes ruhában és jó ügyeket támogatva emlékezzünk Lang Györgyire

2023.06.01. 16:06

Június 13-án kedden 19 órakor a Fővárosi Állat- és Növénykertben a Főkapu téren búcsúznak Lang Györgyitől, a Pa-Dö-Dő együttes tagjától. “Búcsúzzunk el közösen Györgyitől úgy, ahogy ő akarná és emlékezzünk rá együtt, vidáman” – írta a közösségi oldalán barátja és zenésztársa, Falusi Mariann.

Negyedszer is apa lesz Al Pacino

2023.06.01. 14:06

Al Pacino negyedszer is apuka lesz. A 83 éves színész és barátnője, Noor Alfallah babát várnak – erősítette meg az eredetileg a TMZ által megszellőztetett hírt  Al Pacino képviselője a People magazinnak. Nemrég egyébként egy másik színészlegenda, Robert de Niro megemlítette meg egy interjúban, hogy sokadszorra apai örömök elé néz.

Nyerges Izabella

Várkonyi Attila

Dénes Tamás

Leirer Timi

B. Tóth László

Dévényi Tibor

Abaházi Csaba

Vágó Piros

Lovász László

Bochkor Gábor

Jurásek Balázs

Retro Rádió

Most szól:

  • Következő