Hírek

Forgalmi és nosztalgiajárművek is lesznek a BKV idei első nyílt napján

2024.04.18. 08:00

Forgalmi és nosztalgiajárművek, vezetett csarnoklátogatás és szakmai érdekességek is várják a közönséget szombaton a BKV idei első nyílt napján a Száva kocsiszínben, a budapesti Üllői úton.

Hazai és külföldi sztárfellépőkkel rendezik augusztus elején a Paloznaki Jazzpikniket

2024.04.17. 17:28

Anastacia, a Brand New Heavies, Tony Hadley, a Morcheeba, az MF Robots, a Son Mieux, a Kraak & Smaak és Izo FitzRoy lesz a 12. Paloznaki Jazzpiknik sztárfellépője augusztus 1. és 3. között a Balaton-felvidéken.

Már streamelhető a Let It Be és egy új Beatles-könyv is megjelent

2024.04.17. 14:00

Ötven évvel mozis bemutatása után májustól egy streamingszolgáltáson ismét látható a Beatles együttesről készült Let It Be című dokumentumfilm, melynek forgalmazását egy új könyv is megelőzte az együttes tagjainak és ismerőseinek korábban nem publikált interjúival – számolt be róla a The Hollywood Reporter.

Az ABBA és a Blondie felvételei is bekerültek az amerikai Kongresszusi Könyvtár gyűjteményébe

2024.04.17. 12:00

A kongresszusi könyvtáros, Carla Hayden kedden bejelentette azt a 25, új zenei címet amelyek “a kulturális, történelmi vagy esztétikai jelentőségük miatt méltók arra, hogy a nemzeti hangfelvétel -örökség részeként megőrizzék őket az örökkévalóságnak”, így 2024-ben bekerülnek a washingtoni Kongresszusi Könyvtár gyűjteményébe.

Közös dalt írtak a Lennon – McCartney fiúk

2024.04.17. 10:00

Paul McCartney fia, James McCartney és John Lennon másodszülötte, Sean Ono Lennon írtak együtt egy dalt, melynek a „Primrose Hill“ címet adták. Úgy tűnik azonban ez csak a kezdet, és további zenékre számíthatunk a két legendás gombafejű fiaitól.

Mark Knopfler megénekelte Newcastle folyóját

2024.04.17. 08:00

“A One Deep River” címmel dobta piacra tízedik szólóalbumát az Egyesült Királyság egyik legsikeresebb zenésze, a Dire Straits egykori frontembere Mark Knopfler. Az új zenei anyag erőteljesen emlékeztet egy zenés önéletrajzra.

Dévényi Tibor

Abaházi Csaba

Vágó Piros

Lovász László

Bochkor Gábor

Jurásek Balázs

Nyerges Izabella

Várkonyi Attila

Dénes Tamás

Leirer Timi

B. Tóth László

Best FM

Most szól:

  • Következő