Programok

Kürtőskalácsokat kóstolhatunk az Állatkertben

2023.09.22. 16:00

Harminc különböző ízű és formájú kürtőskalácsot kóstolhat meg a közönség a Kürtőskalács Fesztiválon, amelyet a Fővárosi Állat- és Növénykertben rendeznek október 13-15. között.

Játsszon a Retro Rádióval és bulizzon az Aréna Retro Party-n!

2023.09.15. 08:00

Az Aréna Retro Party idén a 4. kiadásához érkezett! A Retro Rádióval újra átélheti élőben a ’80-as évek hangulatát a korszak meghatározó pop előadóival! Ami a múltból kimaradt, azt október 7-én, a Papp László Budapest Sportarénában bepótolhatja! Játsszon a hétvégén a Retro Rádióval, ahol péntektől vasárnapig 15 páros belépő talál gazdára az Aréna Retro Party-ra!

Játsszon a Retro Rádióval és legyen részese egy megismételhetetlen DJ BoBo show-nak!

2023.09.08. 08:00

A 90-es évek zenei életének egyik emblematikus alakja, DJ BoBo idén 30 éves pályafutását ünnepli, aminek apropóján szeptember 16-án jubileumi koncertet ad a Budapest Parkban. Ön is felidézheti az elmúlt három évtized legnagyobb slágereit a Retro Rádióval, ahol ezen a hétvégén, péntektől vasárnapig, 15 darab páros belépő talál gazdára DJ BoBo 30 éves jubileumi koncertshowjára!

Új album, új zenék, új korszak – a Rolling Stones ma mindenre fényt derít

2023.09.06. 10:00

Az elmúlt hetek kódolt üzenetei után, immár hivatalos: közel húsz év után, “Hackney Diamonds” címmel érkezik a Rolling Stones új stúdióalbuma, csupa új zenével. A részleteket Mick Jaggerék ma, Jimy Fallonnak árulják el először – de a YouTube „népe” is élőben követheti világszerte.

A Brothers In Arms 38 éve bevette az amerikai slágerlistát

2023.08.31. 12:00

A Dire Straits ötödik stúdiólemeze 1985. augusztus 31-én elfoglalta az első helyet az USA albumlistáján.

 

Teltházas Fergeteg Party-val zárja a nyári buli szezont a Retro Rádió!

2023.08.29. 09:50

Mi mással búcsúztathatná a Retro Rádió méltóképp a nyári buli szezont, mint egy Fergeteg Party-val és a hallgatóink nagy kedvenceivel! Köszönjük hallgatóinknak a hatalmas érdeklődést –  a nyárzáró Fergeteg Party másris teltházas, így sajnosnem tudunk további regssztrációkat fogadni, csak garantálni a szuper hangulatot az év legnagyobb nyárzáró buliján! A Siófoki Plázson idén szeptember 1-én, sztárvendégként Korda György és Balázs Klári, valamint a Groovehouse ad koncertet, de érkezik a Fieszta is hogy az aftreparty-ról gondoskodjon, a házigazda pedig ezúzzal is Dj Dominique lesz.

 

Nyerges Izabella

Várkonyi Attila

Dénes Tamás

Leirer Timi

B. Tóth László

Dévényi Tibor

Abaházi Csaba

Vágó Piros

Lovász László

Bochkor Gábor

Jurásek Balázs

Retro Rádió

Most szól:

  • Következő