Programok

Fergeteg Party és TNT koncert is várja a nagyközönséget az idei Plázs szezonyitóján

2024.05.16. 14:00

A siófoki szezont egy pünkösd hétvégi nagy, ingyenes családi esemény nyitja a Nagystrandon és a koncert- és bulisorozat is beindul a Plázson. A szezonnyitó ingyenes koncertjeit követően hétvégén a hazai DJ-k hosszú sorát felvonultató Grand Opening és szezonnyitó Fergeteg Party várja a nagyközönséget, sőt az idei első Plázs partyhajó is vízre száll.

Koncertek, színházi előadások, kiállítások – kétszázötven program az idei Bőköz Fesztiválon

2024.05.15. 08:00

Mintegy kétszázötven programmal várják a közönséget a hagyományos dél-baranyai összművészeti eseményen, a Bőköz Fesztiválon, amelyet idén kilencedik alkalommal rendeznek meg ormánsági településeken augusztus 15. és 25. között – közölték a szervezők

Muzsikál az erdő – Május második hétvégéjén Kecskeméten és térségében várják a közönséget

2024.05.09. 08:00

Május 11-én a kecskeméti Nyíri erdőben, május 12-én pedig Lakitelek-Tőserdőn várják a közönséget sokszínű programkínálattal a Muzsikál az erdő című rendezvénysorozaton.

A Mária Evangéliuma nyitja a Margitszigeti Szabadtéri Színház idei szezonját

2024.05.08. 08:00

Magyar és világsztárok, bemutatók, valamint exkluzív produkciók kínálatával készül a Margitszigeti Szabadtéri Színház a 2024-es szezonra, amely május 19-től szeptemberig várja a közönséget.

Elstartolt Bruce Springsteen európai turnéja

2024.05.07. 13:28

A Főnök vasárnap Cardiffban megkezdte világkörüli turnéja európai részét – írja a BBC. Bruce Springsteennek a Covid pandémia, majd egészségügyi és családi problémák miatt  el kellett halasztania koncertjeit, és az sem volt biztos, hogy újra színpadra állhat.

A világsztár magyar zongorazseni újra az MVM Dome-ban

2024.05.02. 16:00

A tavaly hatalmas sikert aratott, telt házas arénakoncert után a világhírű zongoraművész és zeneszerző, Péter Bence 2024. december 7-én ismét az MVM Dome színpadán kápráztatja el közönségét. Négy kontinens több mint 40 országában ejtette ámulatba eddig a közönséget, egyedülálló technikájával ötvözve a klasszikus zenét a pop legnépszerűbb dalaival úgy, hogy a zongorájával olykor egy szimfonikus zenekar hangzásvilágát is idézi.

Dévényi Tibor

Abaházi Csaba

Vágó Piros

Lovász László

Bochkor Gábor

Jurásek Balázs

Nyerges Izabella

Várkonyi Attila

Dénes Tamás

Leirer Timi

B. Tóth László

Best FM

Most szól:

  • Következő