Programok

Látványos égi jelenségek figyelhetőek meg csütörtökön és pénteken

2024.02.15. 12:00

Ma, csütörtökön a kövér holdsarló, az alatta elhelyezkedő Jupiter, valamint az Uránusz, holnap, pénteken pedig a Fiastyúk és a Hold együttálása nyújt különleges látványt az esti égbolton.

Holnap nyílik meg a 74. Berlini Nemzetközi Filmfesztivál

2024.02.14. 16:00

A Cillian Murphy főszereplésével forgatott Small Things Like These című ír-belga filmmel nyílik meg ma este a 74. Berlini Nemzetközi Filmfesztivál. Tim Mielants rendezése egyike a versenyprogramban szereplő húsz alkotásnak, amelyek az Arany Medve-fődíjért és az Ezüst Medve-díjakért küzdenek.

Pápai rendeletnek köszönhetjük a Valentin napot

2024.02.14. 14:00

I. (Szent) Gelasius pápa rendelte el, hogy e napon ünnepeljék Szent Valentin napját. Az ősi pogány templomi áldási ceremóniákból alakultak ki a Valentin napi szokások – írja az ezenanapon.hu internetes portál.

Az AC/DC 8 év után turnéra indul – a Retro Rádióval ma 1 nap alatt bebiztosíthatja a jegyét a koncertre!

2024.02.14. 08:00

A Retro Rádióban idén keményen toljuk: a Valentin nap nálunk exkluzív AC/DC nap! Az ausztrál rock legendák a héten jelentették be, hogy 8 év után újra európai turnéra indulnak –  a Retro Rádió pedig a nagy hírhez kapcsolódva meglepetéssel készül a hallgatóinak! Velünk ma elsőként – még a hivatalos jegyárusítás megkezdése előtt – bebiztosíthatja helyét az AC/DC pozsonyi koncertjére!

Az AC/DC európai turnéja elkerüli Magyarországot, de nagyon közel lesznek

2024.02.13. 16:00

Az ausztrál rock legendák tegnap bejelentették, hogy európai turnéra indulnak. Sajnos a májustól augusztusig tartó “Power Up Tour” állomásai közt nem szerepel Magyarország. Mutatjuk, hol lesz egközelebb hozzánk az AC/DC – Bécs és Pozsony lehet a favorit.

Új basszusgitárossal Európai turnéra indul az AC/DC!

2024.02.12. 14:34

A legendás ausztrál banda ma bejelentette, hogy 21 állomásból álló turnéra indul Európában. Ezzel pedig beváltotta a rajongók várakozásait, miután napokon keresztül izgalomban tartotta őket a közösségi oldalakon. A “Power Up” elnevezésű koncertkörút májusban startol.

Dévényi Tibor

Abaházi Csaba

Vágó Piros

Lovász László

Bochkor Gábor

Jurásek Balázs

Nyerges Izabella

Várkonyi Attila

Dénes Tamás

Leirer Timi

B. Tóth László

Best FM

Most szól:

  • Következő