Programok

Játsszon a Retro Rádióval és irány Nick Carter koncertje a Vasúttörténeti Parkban!

2024.07.19. 08:00

Nick Carter, minden idők egyik legsikeresebb fiúbandája, a Backstreet Boys legifjabb tagja, “Who I am” elnevezésű világkörüli turnéjának egyik állomásaként Budapesten ad koncertet, amelyen Nick saját számai mellett felcsendülnek a Backstreet Boys legismertebb slágerei is, amelyeket ön is élőben élvezhet, a Retro Rádió jóvoltából. Ezen a hétvégén, július 19 és 21 között ugyanis 16 páros belépő talál gazdára Nick Carter augusztus 1-i koncertjére a Vasúttörténeti Parkba, ahol az est házigazdája DJ Dominique lesz.

Holnap startol az 56. Kékszalag

2024.07.17. 14:47

Már kilencvenéves múltra tekint vissza a Kékszalag, hiszen 1934-ben rendezték meg az első versenyt – mondta Holczhauser András, a Magyar Vitorlás Szövetség főtitkára a holnap startoló versenyt megelőző sajtótájékoztatón. A főtitkár tájékoztatása szerint a sajtótájékoztató idejéig már 438 hajó regisztrált, az 56. Kékszalag Raiffeisen Nagydíj csütörtöki rajtjára 550 körüli indulóval és mintegy 2800 versenyzővel terveznek.

Az Egyesült Királyságban zárja a turnéját Bob Dylan

2024.07.17. 10:00

Bob Dylan bejelentette, hogy novemberben startol el “The Rough and Rowdy Ways” nevű turnéja újabb koncertsorozata, az Egyesült Királyságban – jelentette a „Music News”.

A Hold és az Antares együttállása lesz látható ma este az égbolton

2024.07.17. 08:00

Szabad szemmel is látható lesz Hold és az Antares csillag együttállása szerda este tíz órától az égbolton. A hónap egyik legszebb együttállásában a 85 százalékos fázisában lévő Hold nagyon közel kerül a Skorpió csillagkép élénkvörös csillagához, az Antareshez, ami különleges látványt nyújt majd a nyári égbolton – olvasható a Svábhegyi Csillagvizsgáló közleményében.

Játsszon a Retro Rádióval és bulizzon Anastaciaval a Palóznaki Jazz Pikniken!

2024.07.12. 08:00

Az idei Palóznaki Jazz Piknik nyitónapjnát az amerikai énekesnő, Anastacia koncertje zárja, amelyen ön is ott lehet, ha ezen a hétvégén a Retro Rádiót hallgatja, és játszik  Leirer Timivel és Jurásek Balázszsal a koncertjegyekért.  Július 12 és 14 között ugyanis a Retro Rádióban összesen 10 páros belépő talál gazdára Anastasia koncertjére a Palóznaki Jazz Pikniken.

Fokozni a fokozhatatlant: még nagyobb hőség vár ránk a héten

2024.07.08. 08:00

Fokozódik a hőség a jövő héten, a hőmérséklet csúcsértéke a hét második felében már megközelíti a 40 Celsius-fokot. Elszórtan egy-egy zápor, zivatar kialakulhat – derül ki a HungaroMet Zrt. előrejelzéséből.

Dévényi Tibor

Abaházi Csaba

Vágó Piros

Lovász László

Bochkor Gábor

Jurásek Balázs

Nyerges Izabella

Várkonyi Attila

Dénes Tamás

Leirer Timi

B. Tóth László

Best FM

Most szól:

  • Következő