Programok

A győzelem tarthatja életben a magyarok nyolcaddöntős álmait

2024.06.22. 16:45

Csakis győzelemmel őrizheti meg a továbbjutás reményét a magyar labdarúgó-válogatott, amely vasárnap a skót csapattal találkozik az Európa-bajnokság A csoportjának utolsó fordulójában.

Ma a zenét ünnepeljük

2024.06.21. 08:00

Ma van a zene ünnepe, amelyet 1982-ben tartottak meg először Franciaországban – akkor még a zene európai ünnepeként -, Maurice Fleuret francia zenetudós javaslatára, azóta a nyár első napját a világon mindenütt zenével köszöntjük. Az ötlet Jack Lang, akkori francia kulturális miniszter támogatásával valósult meg.

Ma este érkezik a csillagászati nyár

2024.06.20. 10:00

Csütörtökön  22 óra 50 perckor lesz a nyári napforduló- írja honlapján a HungaroMet Zrt.. Ekkor “fordul” meg a Nap, amely a téli napforduló óta folyamatosan haladt észak felé, útja a Ráktérítőig tartott, ahol csütörtökön delel. Innentől viszont ellentétes irányt vesz, elindul a Baktérítő felé, ahová féléves vándorlás után télen érkezik majd meg.

Kitört a futball-láz Kölnben

2024.06.15. 10:46

A házigazda német labdarúgó-válogatott Skócia felett aratott müncheni 5-1-es győzelmével az Európa-bajnokság egyes mérkőzéseinek szintén otthont adó Kölnben is kitört a futball-láz a torna péntek esti nyitómeccse során.

Levendula és rózsa napokat rendeznek Szegeden az egyetemi füvészkertben

2024.06.13. 10:00

A virágzó rózsák és levendulák mellett családi programokkal, színvonalas koncertekkel, kulturális programokkal, ismeretterjesztő, egészségmegőrző előadásokkal várják a látogatókat szombaton és vasárnap a levendula és rózsa napokon Szegeden, az egyetemi füvészkertben – tájékoztatták a szervezők.

Közel 100 magyar filmet láthatunk a ma kezdődő MOZ.GO fesztiválon

2024.06.12. 14:00

Ma startol a Magyar Mozgókép Fesztivál, a MOZ.GO, amelyen szombatig mintegy száz magyar filmet mutatnak be Veszprémben, Balatonfüreden és Balatonalmádiban, összesen tizenkét helyszínen.

Dévényi Tibor

Abaházi Csaba

Vágó Piros

Lovász László

Bochkor Gábor

Jurásek Balázs

Nyerges Izabella

Várkonyi Attila

Dénes Tamás

Leirer Timi

B. Tóth László

Best FM

Most szól:

  • Következő