2024. március 5-én az MVM Dome-ban ad koncertet James Blunt, amiről tavaly először a Retro Rádió hallgatóit értesítette! Sőt hallgatóink az elsők közt szerezhettek jegyet a koncertjére, hogy élőben élvezhessék a “Who We Used To Be” című, zseniális új albuma dalat és természetesen a többi nagy slágerét. A turné ma startol a Rennes-ben, Franciaországban.

A “You’re Beautiful” előadója nem először jár Magyarországon: a hazai közönség többször láthatta már az erős színpadi jelenlétéről, romantikus énekstílusáról, egyszerre fülbemászóan dallamos és táncra perdítő számairól ismert világsztárt.

“Nem találok szavakat arra, mennyire izgatott vagyok, hogy 2024-ben újra turnéra indulhatok – mondta James a turné bejelntésekor – Hihetetlenül szórakoztató volt megírni és felvenni az új albumomat. Biztos vagyok benne, hogy néhány új dal mindenkit megmozdít majd. Alig várom a crowdsurfinget – Budapesten is.”

Az album első kislemeze a lendületes “Beside You”. A Craig Bingham által rendezett videó James múltjának emlékeit idézi fel. A videóban James saját maga korábbi énjeivel találkozik, és ahogyan továbblép, úgy fogadja el múltbeli életszakaszainak szerepeit.

A “Who We Used To Be” James első sorlemeze a kritika és a közönség által is elismert, 2019-ben megjelent top 3-as “Once Upon A Mind” óta. Ezúttal számos producerrel dolgozott együtt, töbek közt Jonny Cofferrel, Red Triangle-vel, Jack & Coke-kal és Steve Robsonnal. A James legnagyobb slágereit tartalmazó, 2021-es válogatás, a “The Stars Beneath My Feet” már aranylemez lett.

Folytatódott a hollywoodi hangulat a cannes-i filmfesztiválon

Sir Paul McCartney az első fontmilliárdos brit zenész

A Pink Floyd nagysikerű albuma blue ray-en jelent meg

46 éves a Grease emblematikus slágere

Lemaradt Csepregi Éva életműkoncertjéről? Itt a nagy alkalom, hogy átélje!

Cseh Tamás kiadatlan dalai jelennek meg vinylen

Fergeteg Party és TNT koncert is várja a nagyközönséget az idei Plázs szezonyitóján

Új klipet kapott a „Let It Be”

38 éve mutatkozott be a Top Gun

David Gilmour ősszel koncertkörútra indul

További hírek

Dévényi Tibor

Abaházi Csaba

Vágó Piros

Lovász László

Bochkor Gábor

Jurásek Balázs

Nyerges Izabella

Várkonyi Attila

Dénes Tamás

Leirer Timi

B. Tóth László

Best FM

Most szól:

  • Következő