A pénteken este kezdődő németországi labdarúgó Európa-bajnokságon a magyar válogatott mérkőzéseinek idején az utasok a tömegközlekedési járművek megállóiban várakozva vagy útközben is együtt szurkolhatnak a csapatnak – közölte a Budapesti Közlekedési Központ, a BKK.

A futballünnephez illő utastájékoztatásnak köszönhetően a fővárosban közlekedők is együtt szurkolhatnak és izgulhatnak, akkor is, amikor épp az úti céljuk felé tartanak, és szeretnék tudni, hogyan teljesít a magyar csapat.
A BKK szurkolóbarát lépésének köszönhetően a magyar mérkőzések idején a közterületi FUTÁR-kijelzőkön élőben lehet követni az eredmény alakulását. A magyar labdarúgó-válogatott szombaton 15 órakor Svájccal, jövő szerdán 18 órai kezdettel Németországgal, majd június 23-án vasárnap 21 órakor Skóciával játszik az Eb-n.

A BKK azt javasolja a közös szurkolói meccsnézésre tartóknak, hogy a helyszíneket a közösségi közlekedési járatokkal, illetve a MOL Bubival közelítsék meg. Az utazás megtervezéséhez érdemes a BudapestGO alkalmazást használni, amely többek között valós idejű járatinformációk alapján számolja ki az optimális útvonalat az úti cél eléréséhez, sőt jegyét, bérletét is bárki megvásárolhatja az applikáció segítségével – írták.

A MOL Bubi közbringarendszer csatlakozott a MOL szurkolói kampányához, ezért 300 kerékpárra egyedi szurkolói matrica került, valamint a szurkolói zónákhoz közeli gyűjtőállomások – Deák tér, Szabadság tér, Vécsey utca és Kopaszi-gát – ugyancsak egyedi arculatot kaptak – ismertették.
A BKK kéri a bubizókat, hogy kerékpárjukat mindig zárják le a gyűjtőállomáson.

“Szurkoljunk együtt a válogatottnak: szóljon fővárosszerte – miként az 1-es, a 19-es és a 41-es villamosokon megjelenik majd – hogy Hajrá, magyarok!” – áll a BKK közleményében.

Forrás: MTI

Fotó: Getty Images

Rózsaünnepet rendeznek Szőregen

Több mint négy évtizede jelent meg a ''Who's That Girl?''

A Def Leppard Tom Morelloval készített dalt

A nap, amikor a Smile-ból Queen lett

Továbbra is Bécs a világ legélhetőbb városa

Útmutató a magyar továbbjutáshoz

Magyar tagja is lesz az amerikai filmakadémiának

„Wind of Change“ – jön a Scorpions film

Ismét Magyarországra jön az egyik legnagyobb hatású metálzenekara

Budapest lesz Cindy Lauper búcsúturnéjának egyik állomása

További hírek

Dévényi Tibor

Abaházi Csaba

Vágó Piros

Lovász László

Bochkor Gábor

Jurásek Balázs

Nyerges Izabella

Várkonyi Attila

Dénes Tamás

Leirer Timi

B. Tóth László

Best FM

Most szól:

  • Következő