Ringo Starr színes utazásra invitálja a rajongóit új könyvével, a „Beats & Threads” (“Ritmusok és szövetszálak”), amely a zene és a divat kedvelőinek szól – számolt be az Associated Press.

A “Beats & Threads” egy illusztrált utazás az egykori Beatles dobos évtizedeken átívelő szórakoztatóipari karrierjébe, személyes fotóktól kísérve, amelyeken a doboktól a divatot diktáló ruhatáráig mindent láthatunk. A 312 oldalas könyv a Julien’s Auctions kiadói részlegének égisze alatt jelent meg.

“Közel 300 színes fotóval, melyek megörökítik Ringo életének és karrierjének ikonikus és korábban sosem látott intim pillanatait, a dobos saját szavaival elmesélt, számára oly kedves emlékekkel, ez a kiadvány hozzáad Ringo meghatározó és időtlen hatásához a világra, jegy egy időutazáshoz a divat és a Beatles történetén át” – írja a kiadó a „Beats & Threads”-ről.

A könyvből eladásából befolyó bevétel teljes egészében jótékonysági célra megy a Lotus Foundation-számára, amely különböző jótékonysági ügyeket támogat – a kábítószerfüggőségtől a hajléktalanságig.

Ringo Starr, aki idén lett 83 éves, igen aktív évet tudhat maga mögött: kiadta újabb minialbumát, “Rewind Forward” címmel, turnéra indult az All-Starr Band nevű zenekarával, és dolgozott Paul McCartney-val a Beatles “utolsó” dalán, a “Now and Then”-en, valamint Dolly Parton rock albumán is.

Fotó: Kevin Winter/Getty Images

Közel négy évszázaddal ezelőtt jelent meg a Master Of Puppets

39 éve nagyot alkotott a Wham

51 éves a "The Dark Side of the Moon"

A Blondie és az Atomic 44 éve ugrott a slágerlisták élére

A Retro Rádióval három 3 napon át nyerhet belépőt a Hungária koncertjére, amit 30 év múlva is emlegetni fogunk!

A kanadai Xavier Dolan lesz a második legjelentősebb szekció zsűrijének elnöke Cannes-ban

Különleges kiadvánnyal ünnepli a "Pyromania" 40. évfordulóját a Def Lepard

Liam Neesonnal tér vissza a „Csupasz pisztoly”

Budapest, Eger és Pécs volt a kedvenc téli úticélunk

Pekingben jövőre óriáspanda rezervátum nyílik

További hírek

Dévényi Tibor

Abaházi Csaba

Vágó Piros

Lovász László

Bochkor Gábor

Jurásek Balázs

Nyerges Izabella

Várkonyi Attila

Dénes Tamás

Leirer Timi

B. Tóth László

Best FM

Most szól:

  • Következő