Bochkor Gábor ma tölti be a hatvanat – és ezt meg is ünnepli egy különleges show-val, amelyen ön is ott lehet másodmagával, ha a következő két hónapban is a Retro Rádiót hallgatja és játszik a páros belépőért a Bochkor 6X exkluzív születésnapi eseményre, amelynek május 22-én, a Budapest Kongresszusi Központ ad otthont – a játéksorozat ma startol!

Május 22-én a Budapest Kongresszusi Központban a hatvanéves Bochkor Gábort számos barátja – zenészek és ismert személyiségek – köszöntik fel, egy sztorizós, zenélős estén. A Bochkor 6X résztvevői lesznek többek közt olyan zenekarok és énekesek, mint az Anna and the Barbies, Charlie, Curtis, Ganxsta Zolee és Big Daddy Laca, Magna Cum Laude, Republic, Rúzsa Magdi, a Bikini, a Tankcsapda, de a születésnapos baráti közül ott lesz Jakupcsek Gabriella, Dobó Kata, Tornóczky Anita, Risztov Éva, Tilla, Kovács ’Kokó’ István, Anger Zsolt, Dombóvári István és Szujó Zoli is.

Ahogyan érkeznek majd a Retro Rádió azon szerencsés hallgatói is, akik velünk játszottak és jegyet nyertek a Bochkor 6X exkluzív show-ra.

 

Már ma 10 és 18 óra között, minden órában gazdára talál egy -egy páros belépő a Bochkor 6X exkluzív születésnapi eseményre. Nem kell mást tennie, csak hallgassa a Retro Rádiót és ha meghallja a játékfelhívást tárcsázzon! Telelefonáljon tizedikként, hogy elsőként biztosítsa helyét a Bochkor 6X exkluzív születésnapi eseményre! Ha tudja melyik dal előtt hallotta a felhívást, akkor öné a páros belépő a Bochkor 6X show-ra.

Folytatódott a hollywoodi hangulat a cannes-i filmfesztiválon

Sir Paul McCartney az első fontmilliárdos brit zenész

A Pink Floyd nagysikerű albuma blue ray-en jelent meg

46 éves a Grease emblematikus slágere

Lemaradt Csepregi Éva életműkoncertjéről? Itt a nagy alkalom, hogy átélje!

Cseh Tamás kiadatlan dalai jelennek meg vinylen

Fergeteg Party és TNT koncert is várja a nagyközönséget az idei Plázs szezonyitóján

Új klipet kapott a „Let It Be”

38 éve mutatkozott be a Top Gun

David Gilmour ősszel koncertkörútra indul

További hírek

Dévényi Tibor

Abaházi Csaba

Vágó Piros

Lovász László

Bochkor Gábor

Jurásek Balázs

Nyerges Izabella

Várkonyi Attila

Dénes Tamás

Leirer Timi

B. Tóth László

Best FM

Most szól:

  • Következő