A legendás ausztrál banda ma bejelentette, hogy 21 állomásból álló turnéra indul Európában. Ezzel pedig beváltotta a rajongók várakozásait, miután napokon keresztül izgalomban tartotta őket a közösségi oldalakon. A “Power Up” elnevezésű koncertkörút májusban startol.

Az AC/DC Brian Johnson, Angus és Stevie Young, Matt Laug – aki Cliff Williams-et váltja –  valamint Chris Chaney felállásban turnézik majd május és augusztus között Európában.

A banda első koncertjét 7 év után 2023 októberében, a Power Trip fesztiválon adta, ami új erőt adott az ausztrál rockikonnak, és úgy tűnik, hogy végre készen állnak valami nagyobbra. Az AC/DC nem turnézott rendszeresen 2016 óta, így a rajongók türelmetlenül várják a “Power Up” turnét, amellyel Brian Johnsonék a 2020-ban kiadott azonos című albumunka népszerűsítik.

Októberben, a Power Tripen Brian Johnson (ének), Angus Young (szólógitár), Stevie Young (ritmusgitár), Cliff Williams (basszus) és Matt Log (dobok) felállásban állt színpadra az AC/DC. A banda dobosa, Phil Rudd, ugyan részt vett az utolsó albumuk, a “Power Up” felvételeinél, de nem játszott velük a Power Trip fesztiválon. Jelenleg nem világos, hogy Rudd csatlakozik-e a bandához az európai turnén, mert 2016-ban bejelentette, hogy befejezi a koncertezést.

Közel négy évszázaddal ezelőtt jelent meg a Master Of Puppets

39 éve nagyot alkotott a Wham

51 éves a "The Dark Side of the Moon"

A Blondie és az Atomic 44 éve ugrott a slágerlisták élére

A Retro Rádióval három 3 napon át nyerhet belépőt a Hungária koncertjére, amit 30 év múlva is emlegetni fogunk!

A kanadai Xavier Dolan lesz a második legjelentősebb szekció zsűrijének elnöke Cannes-ban

Különleges kiadvánnyal ünnepli a "Pyromania" 40. évfordulóját a Def Lepard

Liam Neesonnal tér vissza a „Csupasz pisztoly”

Budapest, Eger és Pécs volt a kedvenc téli úticélunk

Pekingben jövőre óriáspanda rezervátum nyílik

További hírek

Dévényi Tibor

Abaházi Csaba

Vágó Piros

Lovász László

Bochkor Gábor

Jurásek Balázs

Nyerges Izabella

Várkonyi Attila

Dénes Tamás

Leirer Timi

B. Tóth László

Best FM

Most szól:

  • Következő